Izvor:Foto: Arhiv Novosti

SEĆATE SE ZEKE MILIONERA: Evo gde je i šta radi danas

Izvor: Nportal

30.11.2021.

12:52

VODITELJ Ivan Zeljković retko pokazuje svoju porodicu koja mu se tek odnedavno pridružila u Dubaiju.

Nedavno je poznati voditelj Ivan Zeljković (46) obeležio tačno osam godina kako je svoj život premestio u Dubai gde se u potpunosti posvetio drugačijoj svakodnevici u odnosu na onu koju je kao "selebriti" ličnost imao u Srbiji gde je dugo vodio popularni kviz "Želite li da postanete milioner".

Međutim, uprkos toliko dugom protoku vremena publika se čini da nije zaboravila voljenog "Zeku Milionera" kako je brzo dobio nadimak u našem javnom prostoru. Mnogi su se pitali šta je danas sa njim i zbog čega je napustio televiziju, a on je nedavno dao izjavu za domaće medije u kojoj je objasnio šta sada radi.

- Bavim se video-produkcijom. Tačnije, osmišljavanjem koncepta video-nastupa na internetu. Kao i u svakom poslu, imamo uspone i padove, a kada mi je opet krenulo uzbrdo, odlučio sam da se preselim u Dubai i dodam brzinu na uzbrdici i da probam da stvarno postanem milioner - rekao je Ivan, a jednom je detaljno ispričao kako je došlo do ove velike životne promene.

O porodici Ivan nije preterano često govorio a na svom "Instagram" profilu ih ne pokazuje u mnogo navrata, zbog čega je dostupna tek jedna fotografija sa naslednikom od pre tri godine.

(Stori)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Ivan Zeljković #voditelj #kviz Želite li da postanete milioner #poznati