Izvor:Foto: Jutjub printskrin/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

UMESTO ŽELJKA I JOVANE: Predviđeni da vode PZE 2008. godine?

Izvor: Nportal

01.03.2024.

09:36

U toku je izbor za predstavnika Srbije na najvećem muzičkom festivalu "Evrosong."

Marija Šerifović je davne 2007. godine odnela pobedu u Helsinkiju, pesmom "Molitva", a naredne godine je "Evrosong" održan u Srbiji. 

Dugo se spekulisalo ko će biti voditeljski par, a na kraju su izabrani Jovana i Željko Joksimović.  

Među predloženima su bili naši istaknuti sportisti, Ana Ivanović i Novak Đoković. Oni su bili izbor tadašnjeg direktora RTS-a. 

Tada se oglasio Anini otac koji je rekao da je poziv za vođenje "Evrovizije" je za nju predstavljao veliku čast, međutim prepreka je bila priprema za "Rolan Garos".

BloombergAdria.com

 

Duška Vučinić, dugogodišnji PR "Evrovizije" tada je rekla da je to odlična ideja i da bi najbolji partner Ane Ivanović u voditeljskom poslu bio Novak Đoković.

- Ideja je odlična jer su Ana i Novak srpski brend broj jedan u svetu. Nole pri tom važi za velikog šoumena, koji se na sceni ne bi libio da zaigra i zapeva - rekla je ona tada istakavši da bi njihovo pojavljivanje bio odličan marketinški potez, a Novak Đoković, koji je tada imao 21 godinu pojavio se u "Beogradskoj areni" kao specijalni gost.

Tada je i Ana dala izjavu za medije: 

- Znam da je termin "Evrosonga" jako blizu “"Rolan Garosu", pa će sve ići malo teže, ali videćemo - pisalo je tada u izjavi Ane Ivanović na njenom zvaničnom sajtu.

Podsećanja radi, između sadašnjeg srećnog para, Jovane i Željka Joksimovića, rodile su se iskre te je itekako 2008. godina bila više nego sudbonosna za njih dvoje. 

BloombergAdria.com

 

(Blic)