Izvor:Foto: ATA images

TEJA OTVORILA DUŠU: Ne bih uradila Breskvici to što je Sajsi

Izvor: Nportal

04.03.2024.

18:32

PREDSTAVNICA Srbije na Evroviziji sumira utiske i komentariše negodovanja koja danima traju po društvenim mrežama, ali i kroz izjave raznih javnih ličnosti.

Pobeda Teodore Pavlovske, poznatije kao Teya Dora, na "Pesmi za Evroviziju 2024" podelila je glas javnosti. Dok jedni misle da je Anđela Ignjatović Breskvica pobednica, drugi podržavaju put Teya Dore u Švedsku.

Petoro ljudi je činilo stručni žiri, a MC Sajsi nije dala Breskvici ni jedan jedini poen, što je takođe bio povod za polemike.

Komentar o toj situaciji imala je i srpska predstavnica na "Evroviziji" koja se ove godine održava u švedskom Malmeu.

BloombergAdria.com

- Da sam žiri, dala bih joj poene, ona je meni bila jedna od favorita, i to i ona dobro zna. Prijatelji smo pre svega. Ne bih da ocenjujem žiriranje Sajsi, to je bilo njeno mišljenje - jasna je mlada pevačica, koja se dotakla i komentara Dragana Brajovića Braje koji je nju nazvao Britni Spirs, a osudio Sajsi zbog dodele bodova.

- Daleko od toga da sam Britni Spirs, koliko sam pratila njenu karijeru, ona više ide na brže pesme. Za mene je pesma “Ramonda” i većinu ljudi, emocija i iskrenost, ne vidim vezu sa Britni, ali ona mi je super - izjavila je Teja Dora za "Blic".