Izvor:Foto: Profimedia

RUSKINJA NEPREPOZNATLJIVA: Šarapova iznenadila na Nedelji mode

Izvor: Nportal

05.03.2024.

16:29

OSIM svetske slave ostvarene zahvaljujući izvrsnim sportskim rezultatima, stekla je i reputaciju teniserke koju su pratili razni skandali, a afere o padu na doping testu kao i suđenje zbog prevare s nekretninama se i danas pamte.

Proslavljena ruska teniserka Marija Šarapova ukrala je pažnju foto objektiva na Nedelji mode održanoj u Parizu.

Obožavatelji, novinari i fotografi uočili su da je napravila veliku promenu imidža. Pojavila se na revijama Viktorije Bekam i nekoliko svetski poznatih brendova. 

Ona je tokom prošle godine svoju prirodnu, plavu boju kose zamenila smeđom te mnogi nisu uspeli odmah da je prepoznaju. 

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

Ova bivša teniserka je tokom karijere osvojila pet grend slem titula, a četiri godine zaredom bila je proglašavana za najzgodniju sportistkinju na svetu. 

Osim svetske slave ostvarene zahvaljujući izvrsnim sportskim rezultatima, stekla je i reputaciju teniserke koju su pratili razni skandali, a afere o padu na doping testu kao i suđenje zbog prevare s nekretninama se i danas pamte. 

U nedavnom intervjuu Šarapova je otkrila najtežu odluku koju je donela tokom karijere, koju je obeležio i dopinški skandal kada je teniserka 2016. bila pozitivna na zabranjenu supstancu na testiranju.

BloombergAdria.com

 

Došlo je do razlaza s ocem Jurijem koji joj je ujedno bio i prvi trener u životu, a poruku o raskidu saradnje poslala mu je mejlom.

- Mislila sam da putem imejla mogu puno bolje izneti svoja razmišljanja. Nisam mogla da ga pogledam u lice, ali znala sam da to nije znao. Jednostavno nije očekivao da će se to dogoditi nakon što sam osvojila treći grend slam - rekla je Ruskinja. 

(Večernji list)

#Marija Šarapova #Marija Šarapova stajling #tenis #nedelja mode Pariz #nedelja mode #Pariz vesti