Izvor:Foto: Facebook/Snezana Aleksic

Rušku Jakić prevarila LAŽNA lekarka

Izvor: Nportal

06.03.2024.

20:31

SNEŽANA S., koja je osumnjičena da se bavila nadrilekarstvom i nadriapotekarstvom, često se na društvenim mrežama hvalila poznanstvima sa poznatim ličnostima, te je fotografije sa njima objavljivala javno.

Snežana je zadržana u pritvoru na 48 sati, a među popularnim koji su imali kontakt sa njom je i voditeljka i modna vlogerka Ruška Jakić.

BloombergAdria.com

 

Naime, 2014. godine ona je podelila niz fotografija sa Ruškom, koja je sada za medije otkrila da ne poznaje dotičnu, kao i da se ne seća susreta sa njom, pa pretpostavila da je u pitanju samo jedan od fanova koji joj svakodnevno traže da se fotografišu.

- Imam dva kafića u kojima svakodnevno sedim i uvek mi neko traži da se fotografišemo, verujem da je tako bilo i sa njima, zaista se ne sećam ko je gospođa - tvrdila je Ruška, pa se požalila.

- Meni se malo-malo dešavaju gluposti tog tipa da neko montira fotografije sa mnom, pravi profile na društvenim mrežama gde se predstavljaju kao ja i slično. Ćerka mi konstantno govori da sve to prijavim policiji, ali ja nemam živaca da se bakćem sa tim - zaključila je ona za "Blic".

(Alo)