Izvor:FOTO: Printskrin Instagram FOX 11 Los Angeles / Profimedia

VATRA ODNELA DOM SLAVNE MANEKENKE: Povređeni i vatrogasci

Izvor: Nportal

15.03.2024.

17:36

KUĆU VREDNU sedam miliona dolara, poznate manekenke Kare Delevinj, zahvatio je požar ozbiljnih razmera!

Zastrašujući video kuće obuhvaćene plamenom proširio se svim svetskim medijima. Vila svetskog supermodela Kare Delevinj, koja se nalazi u Los Anđelesu, usnimljena je kako gori ovog jutra.

Kara Delevinj koja se nedavno izborila sa ličnim problemima i zavisnošću, suočena je sa još jednim velikim problemom. Srećom, manekenka nije boravila u trenutku dramatičnog požara jer se trenutno nalazi u Velikoj Britaniji. Vatrogasci su pozvani na lice mesta nakon što je upućen poziv 3:57 ujutru piše "TMZ".

BloombergAdria.com

 

Karin dom u Kaliforniji zahvatio je plamen koji se proširio na potkrovlje, a deo krova se urušio kao posledica požara. Ukupno 94 vatrogasca pojavilo se u borbi protiv požara koji su stigli u 13 različitih motora. Pretpostavlja se da je požar izbio u zadnjem delu imanja, ali za sada nije poznato kako je požar izbio.

Prema izveštaju, vatrogascima je bilo potrebno skoro dva sata da u potpunosti obuzdaju vatru, a navodi se da su neki povređeni."Los Anđeles Tajmsu" je objavio da je Kara kupila svoju vilu za 7 miliona dolara 2019. godine.