Izvor:Foto: ATA images

"Haris je MATOR čovek"

Izvor: Nportal

25.03.2024.

11:44

POZNATI par Haris DŽinović i Melina DŽinović, važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi. Međutim, nedavno su rešili da stave tačku na brak dug više od dve decenije.

Voditeljka Jovana Jeremić je sada rešila da da svoj komentar na kraj ove ljubavi: 

- Nije me iznenadio njihov razvod. Melina je mnogo mlađa od Harisa i fenomenalno izgleda. Haris je mator čovek, bilo je logično da će doći do tog razvoda. Takva riba neće ostati sa njim do kraja života, on je ušao u ozbiljne godine i faktički može otac da joj bude, a ne partner. Samim tim žena je nezadovoljna i potpuno je opravdano da se razvede.

Izjavila je voditeljka, pa se osvrnula na spekulacije o Melininom neverstvu: 

- Mislim da je zakasnila sa razvodom, trebalo je ranije do ta preseče, a ne da dolazi u situaciju da je nazivaju preljubnicom. Ja potpuno razumem razlog njenog odlaska i Haris to treba da shvati i da ostanu prijatelji. Jedini problem je ako je ona njega varala dok su bili u braku, to onda nije moralno.

BloombergAdria.com

 

Voditeljka je rekla ko od razvedenih parova ima najbolji odnos sa bivšim mužem: 

- Jedino Ana Sević i ja smo imale najzdravije razvode i zato smo ostale u fenomenalnim odnosima sa svojim bivšim muževima. Na vreme smo shvatile da treba da stavim otačku na brak koji ne vodi nigde - zaključila je Jovana za "Star".