Izvor:Foto: ATA images

OD NJE STARIJI 20 GODINA: Ova poznata dama je Mikijeva žena

Izvor: Nportal

01.04.2024.

07:43

PREDRAG Miki Manojlović nikada nije eksponirao privatni život, pa mnogi ni danas ne znaju ko je njegova supruga.

Slavni srpski glumac Predrag Miki Manojlović jedan je od najomiljenijih umetnika na domaćoj javnoj sceni, čemu svedoče brojne nagrade i priznanja koja je dobio.

Već dugi niz godina je u skladnom braku sa Tamarom Vučković Manojlović, glumicom i direktorkom Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

BloombergAdria.com

Tamaru je javnost upoznala kroz uloge u serijama "Broz i ja" i "Na terapiji", kao i u filmovima "Simpatija i antipatija" i "Položajnik". Inače, ovaj par imao je priliku i da sarađuje, i to u seriji "Na terapiji" gde su glumili i Miki i Tamara.

Tamara poslednjih godina nije snimala filmove i serije, te se posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je direktorka.

Tamara i Miki su u braku od 1992. godine, a glumac je od supruge stariji 20 godina.

Glumac o supruzi retko govori, ali jednom prilikom joj je uputio najlepše reči.

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina, kazao je Miki Manojlović svojevremeno za "Stori".

BONUS VIDEO: