Izvor:Foto: Profimedia

Pismo putovalo 27 GODINA - a razdaljina 221 KM

Izvor: Nportal

09.04.2024.

17:30

BRITANKA Alfi Melejal (60) napokon je dočekala pismo koje je upućeno pre gotovo 27 godina.

Poruku Melejal poslala je majka njene nekadašnje partnerke davne 1997. godine, a u poštansko sanduče ubačena je u Volverhemptonu, gradu udaljenom 221 kilometar od Hula.

Gospođa imena Ejlin Alfi poslala je pismo u kojem je izrazila žaljenje zbog raskida, pa u nastavku izrazila nadu da će Alfi i njena ćerka Mendi, tada još mlade devojke, ostati makar prijateljice.

Zanimljivo, njena želja se i ostvarila, pa je tako Bi Bi Si iz prve ruke doznao da su Alfi i Mendi još u kontaktu, odnosno da se nađu na kafi minimalno jedanput godišnje.

BloombergAdria.com

 

Gde je pismo bilo zametnuto sve te godine, još nije jasno, ali predstavnik britanskog Rojal Mejla rekao je da ga je verovatno neko samo vratio u poštanski sistem.

- Sumnjam da je bilo izgubljeno. Mi uvek činimo sve što možemo da isporučimo svu primljenu poštu - naglasio je.

Pismo je dostavljeno na prethodnu adresu gospođe Melejal u martu, a DŽeki Hil, trenutna stanovnica imanja na kojem je pismo završilo, rekla je da je bila šokirana kada joj je kroz vrata gurnuta koverta sa markicom od samo 26 penija.

- Najpre sam pomislila da je u pitanju šala, međutim kada mi je pismo uručeno, postala sam vrlo uzbuđena. Kada sam saznala ko mi ga je uputio, bila sam silno dirnuta - kazala je Melejal.