Izvor:Foto: ATA images

PEJOVIĆ ŽELI DA POSTANE VODITELJ: Ponudio Saletu saradnju

Izvor: Nportal

13.04.2024.

18:12

ACO PEJOVIĆ jedan je od pevača koji je vrhunac karijere postigao tokom saradnje sa Grand produkcijom, koja traje punih 25 godina.

Pejović je tako za Grandi ispričao kako je izgledala saradnja s Popovićem na samom početku.

BloombergAdria.com

 

- Došao sam tu kao neko ko je već imao albume iza sebe. Šta znači biti strog?! Volim da je neko strog prema mlađima, da im pokaže kako treba i šta treba. Ne znam. Prema meni nije ni pokušavao to. On mene od prvog dana zove „Bratiću“, ja njega „Bratiću“ i to je tako. I dan danas je tako kada se javljamo jedan drugom na telefon. Sale je jedan divan čovek, pravi gospodin i neko ko zaista zaslužuje sve u životu i neko ko je zaista tu kad god treba bilo kome. Znam iz iskustva mojih kolega da je taj isti Sale kad god je trebalo za bilo kakvu stvar u životu, i za savet i za bilo šta, da je on tu bio – ispričao je pevač.

BloombergAdria.com

 

Pejović je priznao da ima i tajne planove sa Grandom u budućnosti, s obzirom da mu je najbolja prijateljica Vesna Milanović, voditeljka i PR Granda, kao i Dragana Katić, takođe lice Grand produkcije.

-Kad budem završio karijeru hoću možda i ja da radim nešto tu kod vas (osmeh). Šalu na stranu, nisam razmišljao o tome, ali kao što je Grand bio uvek tu za mene, i ja sam uvek bio za produkciju tu. Šta god je trebalo, tu sam. LJubav se gradi – naglasio je Pejović.