Izvor:Foto: ATA images

NA MOJU SREĆU, JAKO DOBAR MOMAK: Perišić udaje ćerku

Izvor: Nportal

26.04.2024.

13:30

JEDAN od omiljenih pevača, Jovan Perišić je najavio veliku proslavu za ćerku koja će se sa svojim izabranikom zakleti na večnu ljubav pred Bogom.

Muzičar je  otkrio kakvi su njegovi planovi za budućnost: 

- U Novom Sadu sam, i jedva dođem do Beograda. Pored muzike i poslova u vezi sa tim, radim i nešto privatno. Malo i neku kuću gradim, a i deca su sad velika, moram se i time baviti. Ćerka mi se na jesen udaje, svadba je zakazana, tako da sam malo u frci i emotivnoj, a i ovako. Inače nisam često na TV-u jer nisam radio novu pesmu, ali sada nešto novo spremam, dve nove pesme, pa kada ih budem uradio pojaviću se u nekoj emisiji na velika vrata. 

BloombergAdria.com

 

Pevač je opisao svog budućeg zeta i dotakao se svojih budućih prijatelja: 

- Na moju sreću, a i na sreću svih, jako je dobar momak. Sportista, zdrav momak, vredan, radan i pošten što mi je jako bitno. Pored moje Jovane imam i dva sina, Damjana i Nikolu, ali kako kaže narod, očevi su ćerkama malo privrženiji - opisao je Jovan.

- Razmišljam sve vreme. Zamisli zaljubi se u ovakvog ili onakvog. Ali eto, kada sam upoznao zeta, a i prijatelje buduće sam takođe upoznao, video sam da su to sve jako dobri vredni i pošteni ljudi, tako da sada nemam nikakvu frku. Ali jednostavno, kada ti se udaje ćerka, malo je nezgodno, nije lako - ističe on.

BloombergAdria.com

 

Perišićeva mezimica je završila stomatologiju:

-  Diplomirala je stomatologiju i brani diplomski ovih dana, pa ćemo napraviti i neko malo slavlje povodom toga. A onda sledi pripremanje svadbe. Sada su probe venčanica svaki dan pa dolazi u Beograd, kao i zbog drugih stvari. Znate već kako to ide - završava Perišić za Grand.