Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Eurovision Song Contest/TikTok/baby.lasagna3

NIJE VAM OVO POLITIKA Hrvati besni zbog poraza, pršte UVREDE

Izvor: Nportal

12.05.2024.

08:12

PREDSTAVNIK Švajcarske Nemo Metler osvojilo je prvo mesto u finalu "Evrovizije 2024". Nemo je u foto finišu takmičenja bilo drugo mesto na kladionicama, a posle glasanja uspelo je ipak da dođe do prvog mesta.

Već mesecima unazad za glavnog favorita važio je Baby Lasagna iz Hrvatske sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" i nalazio se na prvom mestu za pobedu na kladionicama, a sinoć je zauzeo ipak drugo mesto.

BloombergAdria.com

Poznata pevačica Neda Parmać iskazala je svoje nezadovoljstvo putem Instagram priče jednostavnom kombinacijom teksta i emotikona srednjeg prsta.

BloombergAdria.com

Glumica Nataša Janjić upitala je gde je doček i kao i mnogi, prozvala žiri lopovima.

BloombergAdria.com

Voditeljka Antonija Blaće uporedila je razočaravajuću odluku žirija s Dore s odlukom eurovizijskog žirija i zahvalila Baby Lasagni na "mesec dana sreće".

BloombergAdria.com

"Najveći broj bodova od publike. Marko, dao si nam mesec dana sreće. Volimo te. Vidimo se na dočeku" - stajalo je u objavi.

Voditeljika Marijana Batinić savetovala je Baby Lasagni da "ostane gospodin".

BloombergAdria.com

- Pobednik publike! Je*** vam politiku, ovo je muzika, ali dečko dragi: preponosni smo, predivan si i toliko si nam radosti doneo...Pobednik si i celoj Europi, ne samo nama u maloj Hrvatskoj. Ostani gospodin - napisala je.

Baby Lazanja se oglasio uoči finala Evrovizije 2024, Hrvatska unapred slavila pobedu

Baby Lasagna se uoči finala Evrovizije 2024 na Instagramu javno zahvalio na ljubavi i podršci:

BloombergAdria.com

- Želim samo uzeti sekundu da kažem hvala... Ne mogu uopšte da opšem kako ste promenili sve u mom životu. Rekli ste mi kako vam je moja muzika pomogla, uticala na vas, ali moram reći da su vaša ljubav i podrška uticali na mene. Osećam se ponizno i zahvalno. Što god da se dogodi večeras, molim vas, znajte da sam dao sve od sebe. Vidimo se na drugoj strani - rekao je Baby Lasagna u kratkom videu.

Na društvenim mrežama pojavila se i gomila video snimaka sa trga u Zagrebu, koji je bio prepun ljudi, koji su svim srcem navijali za svoju zemlju i Baby Lasagnu i pomno pratili Evroviziju 2024, međutim pobedu je ipak odnela Švajcarska.