Izvor:FOTO: ata /Printskrin Instagram hameloficcial

PRVO OGLAŠAVANJE MELINE: Ne mari za komentare o neverstvu

Izvor: Nportal

12.05.2024.

16:30

HARIS I MELINA DŽINOVIĆ razveli su se nakon dve decenije braka u kome su dobili sina Kana i ćerku Đinu i to nije ništa što u poslednjih nekoliko nedelja nismo čuli više puta.

Ipak, ono što je interesantno jeste da se do dana današnjeg modna kreatorka nije oglašavala za medije, dok je njen sada već bivši suprug redovan gost u udarnim terminima najgledanijih emisija.

"Prevareni muž uvek zadnji sazna", postala je Harisova izjava omiljena u društvu i na društvenim mrežama, gde se već uveliko prodaju majice, jastuci i šolje sa tom rečenicom.

Došao je i dan da se i Melina oglasi, doduše ne u nekoj od emisija zabavnog karaktera, već na poslovnom Instagram profilu, gde gotovo nikada nismo videli ni jedan njen privatni snimak.

BloombergAdria.com

 

Naime, Melina DŽinović objavila je kratak snimak šetnje tržnim centrom, dok je na sebi imala haljinu od satena u zelenoj boji, a tanke bratelice prekrila je bež širokim sakoom.

Iz prve je snimila svoje lice, noseći naočare uz savršeno isfeniranu kosu, a zatim je kadar prebacila na outfit i zelenu torbicu koja se uklopila uz celokupan njen dnevni izgled.

BloombergAdria.com

 

Međutim, čini se da se dizajnerka brzo predomislila, pa je privatni snimak Meline DŽinović brzo obrisan sa profila. Očigledno da ona ne mari za komentare o njenom životu.