Izvor:Foto: Profimedia

"CILJ PODELITI GLAS IZRAELA" Nova provokacija predstavnice

Izvor: Nportal

13.05.2024.

14:16

IZRAELSKA predstavnica, pevačica Eden Golan, plasirala se na visoko peto mesto.

Tokom učestvovanja na muzičkom takmičenju, njen nastup je bio praćen skandalima, publika je želela da protestuje. Sada kada se takmičenje završilo, oglasila se na svom Instagram profilu.

- Odakle da počnem? Prvo bih htela da kažem da sam ponosna na to koliko smo daleko stigli. Zahvalna sam na privilegiji da predstavljam svoju zemlju, posebno u ovim teškim vremenima. Od trenutka kad smo započeli ovo putovanje, naš cilj je uvek bio podeliti snažan glas Izraela na jednoj od najvećih scena. Mislim da smo to i postigli. Reći da je bilo lako bila bi laž, ali vaša podrška i ljubav dale su mi snagu da nastavim i dam apsolutno najbolju izvedbu koju sam mogla - započela je pevačica pa dodala:

- Želela bih da se zahvalim svima koji su me podržavali iz celog sveta, mojoj zemlji, članovima delegacije i mojoj porodici koju jedva čekam da vidim i zagrlim. I naravno, hvala svima koji su glasali jer smo zahvaljujući vama stigli dovde. Volim vas. Na kraju, svoje učešće na Evroviziji posvećujem glasovima koje ne možemo da čujemo - taocima. Očajnički čekamo da se vratite kući - bila je jasna Eden.