Izvor:Foto: Jutjub printskrin/electroteam

"NIJE FER" Hrvaticu osuđuju zbog poena koje je dobila Teja

Izvor: Nportal

13.05.2024.

14:49

IVANA Vrdoljak, Vanna bila je u hrvatskom žiriju ove godine koji ocenjuje predstavnike drugih zemalja na Evroviziji. Sada je na meti kritika hrvatske javnosti zbog broja bodova koji su dodeliili Srbiji.

Ove godine imali smo priliku da vidimo mnoge kotroverzne učesnike, a Teja Dora i Bejbi Lazanja su čak pokupili simpatije Srbije. Lazanja se borio sa švajcarskim predstavnikom Nemom, ali titula mu nije pripala pa je osvojio drugo mesto. Vanna se oglasila na svom Instagramu i objasnila kako su ocenjivali: 

BloombergAdria.com

 

- U Hrvatskom žiriju za ovogodišnje "Evrovizije" je bilo pet osoba. Svako od nas je glasao zasebno - po svojoj savesti. Zbroj naših glasova je dao konačne ocene. S obzirom da propozicije ESC-a ne dozvoljavaju objavljivanje pojedinačnih glasova, zaista nije ni malo fer što me neki od vas osuđuju bez da znate kojoj sam zemlji dala koliko bodova- napisala je Ivana Vrdoljak - Vanna posle završene Evrovizije. 

Pored Vane, ove godine u žiriju Evrovizije u Hrvatskoj bili su i Srđan Sekulović Skansi, Dino Jelusić, Mihovil Šoštarić Lockroom, Gina Victoria Damjanović

Pevačica i pobednica Evrovizije 2007. godine, Marija Šerifović je bila ljuta kada je videla da je žiri iz Hrvatske dao Teja Dori tri poena. 

- Saznajte mi ko je žiri u Hrvatskoj - poručila je revoltirana Marija.