Izvor:Foto: ATA images

TRUDNA ŽENA NASRNULA NA NJEGA: Marka napala komšinica

Izvor: Nportal

14.05.2024.

09:00

POLICIJA je privela Marka Miljkovića zbog sukoba sa komšijama. Oni su navodno bacali pomije na njegovu terasu, a on je njima uzvratio tako što je bacao jaja. U policijskoj stanici su odredili da je Miljković u teškom alkoholisanom stanju, a takođe je odbio da se testira na alkohol.

Kako dalje saznajemo, Marko Miljković je odbio da uradi alkoholni test, a procena policije je da je Miljković u teško alkoholisanom stanju i sa tim u vezi mu je i izrečena mera zadržavanja, a moraće da plati i određenu kaznu.

Komšija Marka Miljkovića je srednjih godina i kako je izjavio, nije bio bio prisutan kada se incident dogodio, ali tvrdi da je njegova supruga doživela stres. 

BloombergAdria.com

 

Novinari "Alo" medija saznaju, trudna komšinica Marka Miljkovića je pokušala da ga smiri i skloni kako ne bi nastala veća drama, ali pošto u tome nije uspela, nasrnula je na njega: 

- Kada se Marko približio vratima ona je na njega nasrnula i ogrebala ga - ističe dobro upućen izvor za Alo!.

Marko nije bio agresivan prema trudnici, ali joj je uputio pretnje u afektu: 

- Procena policije jeste da je Marko u teško alkoholisanom stanju. Ukoliko se njegove pretnje policiji i bahato ponašanje nastave i sutra, sigurno će ga zadržati 72 sata. Ukoliko pred sudijom pokaže pokajanje i dogovori se, platiće 100.000 dinara i izaći do podne. Sve zavisi i od toga da li će ga policajc teretiti  za uvrede i pretnje. Najbolji scenario je da spusti loptu, da se smiri i da se dogovori sa sudijom, plati kaznu i završi haos koji je sam i napravio. Da nije pretio policiji i komšinici ili da je bar pristao na testiranje bez pravljenja haosa i uvreda na račun policije, izašao bi čim bi se otreznio - zaključuje izvor za Alo!