Izvor:Foto: Instagram printskrin/the_baby_lasagna_, Jutjub printskrin/Hrvatska radiotelevizija, Profimedia

Ko su i čime se bave RODITELJI Bejbi Lazanje?

Izvor: Nportal

15.05.2024.

09:58

IME koje ovih dana u ritmu Rim tim tagi dim odzvanja Balkanom svakako je ime Bejbi Lazanja, ime mladog muzičara koji je umalo doveo Evroviziju u Hrvatsku.

Hrvatski predstavnik na muzičkom takmičenju Pesma Evrovizije čuveni Bejbi Lazanja, manje poznat kao Marko Purišić, pokušao je da ove godine odnese pobedu i mnogi su polagali velike nade u njega.

Ipak, to mu ove godine nije pošlo za rukom, ali je kući došao ponosan, jer je osvojio fantastično drugo mesto. 

BloombergAdria.com

Od kada je otišao u Malme ceo Balkan sluša priče o njemu. Detaljno smo imali prilike da se upoznamo sa njegovim profesionalnim životom, ali ni onaj privatni nije ostao nezapažen.

Domaći mediji su pisali da je godinama u vezi sa jednom devojkom, koja mu je velika podrška već dugi niz godina. Ipak, ono što mnogi nisu znali jeste činjenica da Bejbi Lazanja potiče iz muzičke porodice.

Kako piše hrvatski portal Tportal, otac Bejbi Lazanje je takođe bio muzičar, a upravo on je taj koji je sinu probudio ljubav prema muzici. Kako je jednom prilikom Marko ispričao, sve je krenulo kada je "bupnuo" da za rođendan želi gitaru.

BloombergAdria.com

Od tada se retko kad od nje razdvajao i sada, nakon 20 godina ona mu je najbolji prijatelj i sredstvo pomoću kojeg je uspeo da dođe u centar pažnje ne samo domaće već i evropske javnosti. 

Ipak, nije zanemarljiv ni uticaj njegove majke Marije Purišić, koja je sinu bila velika podrška. Upravo zbog toga su mediji pokušali da saznaju šta je to što ona misli o učešću sina u ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

- Osećam se blagoslovljeno. Blagoslov je imati takvo dete koje uveseljava mnoge domove u Hrvatskoj i inostranstvu - rekla je za Istra24 Marija Purišić, najponosnija majka danas.

Marija je učiteljica u osnovnoj školi 'Marije i Line' u Umagu. 

Na pitanje je li mu nešto posebno rekla uoči samog njegovo izlaska na pozornicu  odgovorila je:

- To je samo način komuniciranja mame i sina.

Iako je nekada bio strastven gitarista Markov otac Dragan ipak je odlučio da se posveti drugačijem životnom pozivu. I on je kako i Markova majkaučitelji su u osnovnoj školi 'Marije i Line' u Umagu.