Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/Ana Radišić

BITKA ZA POTOMSTVO: Glumica postala majka u petoj deceniji

Izvor: Nportal

16.05.2024.

07:51

DRAMSKA umetnica iz Hrvatske, Leona Paraminska, stekla je veliku popularnost tokom snimanja serije "Budva na pjenu od mora", u kojoj je najviše uloga snimila sa glumcem Mimom Karadžićem. Tumačila je lik Mile Kovač.

Posle te serije, mogli smo je videti u čuvenoj seriji "Senke na Balkanu". Ubrzo je rešila da se preseli u Kaliforniju gde se posvetila porodicia potom se odeslila u Kaliforniju gde se posvetila porodici. U 42. godini dobila svoje prvo dete, a nedavno je otkrila da planira da se sa suprugom Tinom Komljenovićem i njihovom naslednicom, kojoj su dali ime Liv, vrati u Hrvatsku.

-Planiramo da se vratimo, ali ne znam tačno kada, to uvek traje duže nego što mislimo. Traženje nekretnine će biti zadnji korak nakon što sve drugo obavimo- otkrila je glumica za Story.hr.

BloombergAdria.com

-Život je uvek onakav kakvog ga sami napravite bez obzira gde živite. Uvek imamo osećaj da je negde bolje, da je komšijska trava zelenija, a nije bolje, drugačije je. Sve zapravo zavisi šta vama u tom trenutku odgovara i šta vam je potrebno. Nama za sada odgovara. Hteli smo promenu-izjavila je svojevremeno Leona.

Leona je imala neverovatnu borbu za potomstvo. U petoj deceniji je uspela da se ostvari kao majka, a mnogi su pričali da se porodila u istoj bolnici u kojoj i Megan Markl.

-Koliko sam se mučila da ostanem u drugom stanju, toliko mi je trudnoća lepa i laka. Termin je 26. avgust, ali mislim da će beba doći nešto pre mog rođendana, koji je 22. avgusta. Sigurno su mi bili potrebni svi ti hormoni koje trudnoća donosi, a i taj mir, tako da je za mene ovo zaista blaženo stanje- rekla je ona jednom za "Hello".

Inače, Milutin Mima Karadžić nedavno je podelio fotografiju sa koleginicom i pokazao kako ona izgleda nekoliko godina od serije "Budva na pjenu od mora" gde je bila fatalna za muškarce.