Izvor:Foto: Profimedia

MONIKA IZ PRIJATELJA Metju me posećuje i posle smrti, pričamo

Izvor: Nportal

20.05.2024.

16:52

PROŠLO je dvadeset godina od završetka serije "Prijatelji", a glumica Kortni Koks imala je jednu od glavnih uloga u seriji. Kortni se tim povodom za Bi Bi Si prisetila pokojnog kolege, glumca i prijatelja Metjua Perija.

- Zahvalna sam što sam imala priliku blisko da sarađujem s njim toliko godina. Posećuje me često, ako u to vjerujemo - rekla je Kortni za Bi Bi Si u nedelju.

Kortni koja je deset sezona glumila Moniku Gelar u '"Prijateljima" uz Perija koji je u istoimenoj seriji tumačio ulogu šaljivdžije Čendlera Binga, pojasnila je na šta točno misli kada kaže da je Metju posećuje.

- Razgovaram s mamom, tatom, Metjuom. Osećam da ima puno ljudi koji nas vode. Osećam da je Metju sigurno tu - pojasnila je.

BloombergAdria.com

 

Ovo nije prvi put da je Kortni govorila o Metjuu. Nekoliko dana posle njegove tragične smrti glumci iz "Prijatelja", Kortni Koks, DŽeniver Eniston, Dejvid Švimer, Met LeBlank i Lisa Kudrou, podelili su izjavu u kojoj su izrazili tugu zbog vesti o smrti njihovog kolege.

- Svi smo potpuno skrhani gubitkom Metjua. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo porodica. S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada su naše misli i ljubav s Metjuovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta - napisali su tada.

BloombergAdria.com

 

Podsetimo, Peri je proglašen mrtvim 28. oktobra 2023. u starosti od 54 godine. Tada je pronađen bez svesti u hidromasažnoj kadi u svom domu u Kaliforniji, a u decembru je odeljenje za medicinska istraživanja u Los Anđelesu utvrdilo da je glumac preminuo od akutnih učinaka ketamina i da je smrt bila slučajna.