Izvor:Foto: Profimedia, ATA images/A. Ahel

OVO JE NAJKRAĆI BRAK NA ESTRADI: LJilja otišla posle 15 dana

Izvor: Nportal

21.05.2024.

19:47

"TO ŠTO smo Milena i ja dobili sinčića je velika sreća i veselje. Sad trčim kući da idem da se igram sa njim. Ma, sve je super."

Danas je veoma teško održati brak, posebno kada su u pitanju javne ličnosti čiji životi su stalno pod lupom javnosti.

Verovali ili ne najkraći brak nije trajao čak ni nekoliko meseci, već samo petnaest dana, a u pitanju je brak glumca Frana Lasića.

Frano i njegova sada već bivša supruga LJiljana odlučili su da stave tačku na ljubav nakon 15 dana braka.

BloombergAdria.com

Nakon razvoda, Frano je dugo oklevao da li da stane pred matičara, a onda je deset godina kasnije stupio u brak sa manekenkom Živom Stupink, sa kojom ima dvoje dece.

Iako je imao veoma turbulentan ljubavni život i ženio se čak četiri puta, glumac je danas u srećnom braku sa 30 godina mlađom suprugom Milenom, koja mu je nedavno podarila sina Nikolasa.

Frano je nedavno za Grand prvi put govorio o očinstvu u sedmoj deceniji, braku sa skoro duplom mlađom suprugom i otkrio kako uspeva da uskladi sve obaveze, budući da u kući ima jednogodišnje dete.

BloombergAdria.com

Iako već ima troje dece iz prethodnih brakova, priznaje da ga je dolazak malenog Nikolasa oplemenio i podmladio.

- Predivno je, meni je to velika sreća u ovim godinama. Znate, neko sazre ranije, neko kasnije, a kod mene se ovo drugo dogodilo. Sad u ovim godinama imam više vremena, malo sam organizovaniji, nema jurnjave kao kad sam bio mlađi i sve skupa dođe na svoje mesto i što je najvažnije beskrajno se radujem. To što smo Milena i ja dobili sinčića je velika sreća i veselje. Sad trčim kući da idem da se igram sa njim. Ma, sve je super – istakao je Frano.

BloombergAdria.com

Na pitanje kako reaguje na negativne komentare zbog razlike u godinama između njega i njegove supruge 

– Mane su kada vam drugi ljudi kažu „Aha, kako imate mladu suprugu“ ili njoj da kažu kako ima starog supruga. S druge strane je predivno, mi smo se našli, jako puno razgovaramo što je jako bitno u današnje vreme kada mladi komuniciraju preko društvenih mrežama i mobilnih telefona. Mi pričamo, kod nas se sve u životu rešava razgovorom i nesuglasice i šta god treba. Sednemo i dogovorimo se i onda ide sve, divota– poručio je glumac za Grand.