Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/Portal Informer

"ONA IMA MAMU": Poseban dan za ćerku Goce Tržan

Izvor: Nportal

23.05.2024.

14:50

PEVAČICA Goca Tržan se na bitan dan obratila svojoj mezimmici Leni.

Goca je iz braka sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem dobila Lenu koja danas puni sedamnaest godina. Tržanova ne krije koliko je ponosna na to što je njena naslednica izrasla u samostalnu mladu damu. Povodom njenog rođendana, oglasila se na Instagram profilu: 

- Kažu da kad rodiš ćerku, dobiješ najbolju drugaricu za ceo život. Hm... Ima ona dovoljno drugarica, a imam i ja. Rodila sam ćerku. Ona ima mamu. Do kraja vremena sam njena podrška, njen čuvar, njeno sigurno utočište, njen navijač, njena naporna majka, koja stalno ima nešto da joj kaže... A ona će do kraja vremena biti moja najveća ljubav. Srećan 17. rođendan, devojko. Volimo te do zauvek! - napisala je Goca na svom Instagram profilu.

Podsećanja radi, pevačica je snimala "Moj savršeni brak", a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom sa naslednicom Lenom priča o Ivanu Marinkoviću:

- Moglo je mnogo bolje, moglo je da bude sve drugačije, da se on ponašao drugačije. Razočarao me je u nekim situacijama - Lena je govorila majci.

- Jesi ti svesna da ti nemaš nikakve veze sa tim? - pitala je Goca.

- Ja sam toga svesna, ali opet, tata mi je... - istakla je Lena, a Goca nije krila da je potištena zbog svega, te na pitanje kako bi ona to mogla da popravi, Lena je odgovorila: “Ne možeš”.

- Rekla sam ti sto puta "izvini" u njegovo ime - nastavila je pevačica.

- Ne možeš ništa, na njemu je. A njega boli du*e, kao i uvek - rekla je Lena