Izvor:Foto: N. Skenderija

VERICA O VELJKOVIM RODITELJIMA: Mlađi od mene - savetovali ga

Izvor: Nportal

08.12.2021.

12:19

SRPSKA poznata modna kreatorka Verice Rakočević uživa u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem. Ona je sada odlučila da po prvi put otkrije kako su njegovi roditelji reagovali kada su saznali za razliku u godinama između njih.

Takođe, ona je otkrila da se često svađa sa suprugom, ali da nisu imali sukob koji je nerešiv.

- Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava. Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti. Nikada me ne bi obrukao. Imamo i krupne i sitne svađe i razmirice. On je “regulator” našeg odnosa, ja sam ta koja svađe teže podnosi. Kada se isvađamo, on mi kaže “dođi da ti sviram violinu”. Ima milion stvari koje meni smetaju kod njega, ali suština je da u svim tim sukobima, ja ne mogu da zamislim sebe pored nekog drugog. Insistiram na verbalnom iskazivanju ljubavi, ali Veljko nije takav. NJegova suština je drugačija, drugačije se manifestuje. Prosto, kažem mu da ne mogu da ga “dešifrujem” , toliko je emotivan, ali se ponaša kao divljak iz šume kada se posvađamo - dodala je kreatorka.

- Imam dva lica, jedno za javnost, jedno privatno. Verica u javnosti je ratnik, dok druga plače, jer je različite stvari pogađaju - izjavila je Verica Rakočević u pomenutoj emisiji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Verica Rakočević #dizajnerka Verica Rakočević #Veljko Kuzmančević #VIP #stars