Izvor:Foto: Profimedia

SIN RASKOMADAO OCA: Horor prizor u dvorištu

Izvor: Nportl

01.06.2024.

18:17

POLICAJCI su bili šokirani prizorom koji su videli.

U dvorištu porodične kuće u okrugu Liosija u Grčkoj, policija je pronašla ugljenisano telo starijeg muškarca, što je izazvalo sumnju na ubistvo.

Međutim, nakon razgovora sa sinom pokojnog starca, istražitelji su započeli paralelnu istragu kako bi utvrdili da li je muškarac zaista ubijen pa zapaljen ili je, kako tvrdi njegov sin, preminuo prirodnom smrću pre nekoliko meseci, a zatim zapaljen.

Sumnjiva situacija: Telo ostalo nesahranjeno?

Prema navodima medija u Grčkoj, postoji spekulacija da je starac preminuo još u februaru, ali njegov sin nije imao dovoljno novca za sahranu, zbog čega je telo pokojnika ostalo nepohranjeno u kući

Tek kada se iz dvorišta počeo širiti nesnosan smrad, komšije su reagovale i obavestile policiju.

Porodični odnosi i sumnjive okolnosti

Komšije su otkrile da su odnosi između oca i sina već duže vreme bili narušeni, često su se svađali, a postojale su i optužbe o fizičkom zlostavljanju.

Sin se opisuje kao veoma obrazovan, ali sa mentalnim problemima, dok je otac često govorio da ga sin opterećuje.

Tragovi u kanti za smeće: Šta se zaista dogodilo?
Jedan od najmisterioznijih detalja jeste prisustvo delova tela u kanti za smeće ispred kuće.

Sin tvrdi da nije raskomadao oca te da su neki delovi tela otpali dok je iznosio telo, što je izazvalo zaprepašćenje kod policajaca.

Uviđaj i dalja istraga

Policija je privela 57-godišnjeg muškarca kako bi opisao okolnosti i razloge zbog kojih je zapalio dušek na kome su se nalazili posmrtni ostaci njegovog oca.

Čekaju se rezultati obdukcije kako bi se rasvetlile okolnosti ove neobične smrti i požara.

Ova misteriozna priča i dalje budi interesovanje javnosti dok istražitelji nastavljaju sa detaljnom istragom kako bi razjasnili šta se zaista dogodilo u toj porodičnoj kući u okrugu Liosija.

(Republika)