Izvor:Foto: Profimedia, Instagram printskrin/iamhalsey

Slavna pevačica (29) teško bolesna "Dajem sebi još 2 godine"

Izvor: Nportal

05.06.2024.

13:44

SLAVNA pevačica Halsi iznenadila je pratioce vestima o svom narušenom zdravstvenom stanju. Ona je otkrila da se već duže vreme bori sa dve teške bolesti, a potom je i najavila i svoj peti studijski album.

"Da ne dužim previše, srećna sam što sam živa uopšte. Ukratko, napisala sam album", napisala je slavna 29-godišnjakinja.

Iako nije precizno istakla da su joj dijagnostikovane leukemija i lupus, u svojoj objavi je označila dve medicinske organizacije: "The Leukemia & Lymphoma Society" i " Lupus Research Alliance", što jasno ukazuje da su najverovatnije po sredi leukemija i lupus, autoimuna bolest.

"Osećam se kao neka stara dama", govori Halsi na prvom od nekoliko snimaka, dok trlja noge u očiglednim bolovima.

BloombergAdria.com

"Rekla sam da dajem sebi još dve godine da budem bolesna. U 30. ću se preporoditi, neću biti bolesna, izgledaću baš dobro i imaću puno energije. Jednostavno ću moći da ponovim svoje 20-e u svojim 30-im", dodaje pevačica na kasnijim snimcima, bodreći samu sebe.

"Danas je prvi dan lečenja", napisala je Halsi uz jedan od selfija. Pevačica sedi u stolici i prima infuziju, dok je glavu pokrila bandanom.

Na jednom od snimaka se i vidi da je u suzama. "Svakih nekoliko godina, doktor mi kaže da sam bolesna i izvadi potpuno novu vreću trikova i onda je "stavi" na mene. Prvo je bio bio moj mozak u bolovima, a potom i kosti", pevala je uz akustičnu baladu.

Halsi, koja je sebe opisala kao "oštećenu robu", takođe je pevala o osećanju kao da vodi izgubljenu bitku.

"Kada sam te srela, rekla sam da nikada neću umreti. Ali šala je uvek bila moja, jer se trkam sa vremenom", dodala je pevačica.

Iako nije bila konkretna po pitanju novih dijagnoza, u prošlosti je bila veoma vokalna po pitanju drugih bolesti koje su joj dijagnostifikovane.

U prošlosti se borila sa endometriozom, i anafilaksom, a potom je na mrežama otkrila i da joj je dijagnostikovan Ehlers-Danlosov sindrom, Sjogrenov sindrom, sindrom aktivacije mastocita (MCAS) i sindrom posturalne ortostatske tahikardije (POTS).