Izvor:Foto: Prerintskrin/Instagram/centroproizvod

VOLELA GLUMCA Ovako izgleda devojčica iz reklame za sladoled

Izvor: Nportal

10.06.2024.

14:53

SVIMA je ostala u sećanju simpatična devojčica iz reklame za sladoled "Eskimko".

Teodora Miljković danas je zanosna lepotica i poznata influenserka. Završila je master na Fakultetu dramskih umetnosti i bavi se PR-om, a retko ko zna da je bila u vezi sa glumcem Viktorom Savićem. 

Mnogi je sećaju Teodore iz reklame, a jednom prilikom je na svom Instagram profilu podelila utiske sa snimanja za reklamu: 

BloombergAdria.com

 

- Nikad više posle snimanja nisam pojela Eskimko sladoled. Godinama mi je nadimak bio Eskimko. Postoji čak i FB grupa ‘Svi koji bi ubili devojčicu iz reklame za Eskimka’ – 10K lajkova – već sam tada bila influenser. I suma sumarum, obožavam ovu reklamu. I volim svoj specifični glas. I eto. Vratite me u ovaj period života. Hvala Dragi bravo.

Osim što se bavi glumom, bavi se i aktivizmom. Govorila je o svojoj borbi sa anksioznosti. 

Iako su važili za skladan par, svi su mislili da će Viktor Savić odvesti dvanaest godina mlađu devojku pred oltar. Iako je ona bilaprva o kojoj je glumac javno govorio, ljubav je prestala iznenada posle više od dve godine zabavljanja. 

Pretpostavke se nisu obistinile, a glumac retko govori o svom ljubavnom životu.

(Blic)

#Teodora Miljković #sladoled Eskimo Teodora Miljković #Viktor Savić #glumac Viktor Savić #veza Teodora Miljković Viktor Savić