Izvor:Foto: N. Fifić

SA ĆERKAMA NA PREMIJERI: Ćetković - o vaspitanju dece

Izvor: Nportal

09.12.2021.

07:43

POPULARNI glumac Vojin Ćetković otac je dve devojčice Vere i Mile, koje je dobio u braku sa koleginicom Slobodom Mićalović, a nedavno je prvi put naslednice doveo na premijeru svog „Nije loše biti čovek“ Dušana Kovačevića.

Glumac je za "Alo" objasnio da se sa suprugom Slobodom trudi da ćerke izvede na pravi put i objasnio koliko je u današnje vreme teško biti dobar čovek, što je jedna od tema kojom se bavi upravo Kovačevićev film.

BloombergAdria.com

 

Doveli ste ćerke na premijeru filma. Da li osećate veću odgovornost s obzirom na to da vas večeras one gledaju?

- Mene one večeras prvi put gledaju. Prvi put su na nekoj premijeri. One su bile jako uzbuđene i to me veoma raduje. Nadam se da ih neću razočarati.

Zašto one sa vama nisu prošetale crvenim tepihom?

- Zato što one nisu snimale film.

Vaša supruga Sloboda Mićalović i vi ste javne ličnosti. Kako se ćerke nose sa tim i da li vam je teško da ih izvedete na pravi put?

- Ne znam, to je potpuna enigma. Trudimo se najbolje što možemo. Mi smo javne ličnosti, šta da im radim. Takav im je horoskop, to su dobile, takvu mamu i tatu. One su najnormalnija deca i nije im zanimanje da budu naše ćerke.

Film Dušana Kovačevića „Nije loše biti čovek“ čekao se 18 godina. Kako je došlo do vaše saradnje?

- To je bio splet srećnih okolnosti kako smo se našli Duško i ja, njegov scenario i ja. Ovaj film shvatam apsolutno lično jer se neke stvari poklapaju s mojim iskustvom.

Koliko je danas zapravo teško biti čovek? Šta mora da krasi osobu da bi bila dobra?

- Dobar čovek se rađa, ali najteže je da takav opstane, da održi dobrotu. Ali ako neko nije rođen kao dobar čovek, možete da ulažete u njega ne znam koliko... Ceo sistem, celo svetsko ustrojstvo utiče na to da je sve teže zadržati osnovne vrednosti.

Da li prihvatate kompliment kada vam kažu da ste dobar čovek?

- Ne mogu da kažem za sebe ni da sam dobar ni da sa loš. Ne brinem o tome. Kako godine odmiču ovakav sam kakav sam. Sa svim manama i vrlinama. Trudim se da budem što bolji. Ne znam kako bih ocenjivao da li sam dobar ili loš.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".