Izvor:Foto: Instagram/aimee_copeland

Izgubila ruke i noge, pa se udala: "Telo ti je savršeno"

Izvor: Nportal

11.06.2024.

17:05

EJMIN suprug kaže da ga je "privukao njen snažan um, snažna pravedna energija i njen duh".

Terapeutkinja Ejmi Kuplend (36) davne 2012. godine izgubila je obe ruke i noge u nesreći na improvizovanom zip-lajnu nakon koje se razvila bakterijska infekcija koja je uništavala njeno meso.

To ju je navelo da dosta razmišlja o svom životu, kako se oseća i kako vidi svoj dalji put. Tada je raskinula sa tadašnjim dečkom. Nije joj bilo lako da sama prolazi kroz ove velike životne promene i unutrašnje borbe. Ipak, tri godine kasnije pronašla je svoju srodnu dušu.

- Bili smo 95 odsto podudarni na "OkCupid". Izuzetno smo kompatibilni. Vrlo smo različiti, ali tako da jedno drugo dovodimo u ravnotežu - kazala je Ejmi za "People", govoreći o svom sadašnjem suprugu Stefanu Mersieru (36).

Par se venčao 2021. godine, a tim povodom organizovali su intimnu ceremoniju kraj jezera u porodičnoj kući Ejminih roditelja. Sve je delovalo veoma romantično baš kao što je i celokupna njihova veza.

Ejmin suprug kaže da ga je "privukao njen snažan um, snažna pravedna energija i njen duh".

Ova hrabra žena govorila je i o tome kako je nakon nesreće izgubila samopouzdanje i stidela se svog tela. Međutim, uz sadašnjeg supruga sve lakše podnosi, a posebna prelomna tačka da ponovo zavoli sebe bila je ta kada joj je rekao da je njeno telo savršeno.

(Kurir)

#Ejmi Kuplend #izgubila ruke i noge u nesreći #ljubavna priča #ispovesti #ispovest