Izvor:Foto: ATA images

RELJINA VRELA AKCIJA U BESI: Kako će Nikolija reagovati?

Izvor: Nportal

09.12.2021.

09:28

PEVAČ i glumac Relja Popović, posle skoro decenijske pauze vratio na male ekrane ulogom u drugoj sezoni serije "Besa". On tumači lik telohranitelja Luku Jovanovića, kriminalca i narko-dilera Luke Domca, koga igra Milan Marić.

Međutim u poslednjoj epizodi jedna od scena koja će definitivno obeležiti ovu sezonu i koja će se posebno svideti Reljinim obožavateljkama jeste ona u kojoj se vidi kako razgolićen izgleda u krevetu u društvu Makedonke. Partnerka u ovoj eksplicitnoj sceni biće mu glumica Kamka, koja glumi Anu, sestru glavnog negativca u seriji.

BloombergAdria.com

 

Ova scena sigurno nije bila prijatna za gledanje Reljinoj nevenčanoj supruzi Nikolija Jovanović, da li će nešto prokomentarisati ostaje da vidimo.

- Malo sam je neskromno najavio kao najbolja serija, ali stvarno tako mislim, zato sam nakon deset godina konačno prihvatio jednu ulogu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam fan serije "Besa". Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oboje, ne razmišljam o tome, srećan sam što mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani - rekao je on za medije, pa dodao da mu Nikolijina podrška mnogo znači.

BloombergAdria.com

 

- Na premijeri "Bese" mi je mnogo značilo što je ona bila sa mnom, svi su dolazili u glumačkim parovima, jedino smo ona i ja došli kao pravi par, porodica jeste sve - zaključio je Relja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".