Izvor:Foto: Printskrin /Instagram/ana_mihajlovski_

SAMO TI NE PALI MOZAK: Ana trpela ugnjetavanje drugih ljudi

Izvor: Nportal

13.06.2024.

13:49

VODITELJKA Ana Mihajlovski otkrila je kako su se neki ljudi ponašali prema njoj.

Glumica je više od deceniju dozvoljavala drugim ljudima  da je sputavaju u mišljenju. Govorili su joj kako treba da se ponaša i šta da govori. U nekom trenutku, rešila je da zauzme stav i da ne sluša šta će joj drugi reći. 

- Dosta sam puštala ljude da mi kažu ko sam, šta sam, gde sam, šta bi ja trebalo da radim, šta ja ne bi trebalo da radim. Ja nikada neću zaboraviti tu rečenicu tih prvih 10-15 godina, a ona je glasila: "Samo ti ne razmišljaj". Šta to uopšte njima znači?! I ti pustiš da to traje tako dugo, više od deceniju, da ti neko govori: "Samo ti ne pali mozak". Ajme, ne mogu više tako da živim - rekla je Ana i dodala:

- Sada mislim svojom glavom i ok. Neka napravim glupost, ok. Neka to ne bude ispravno, neka pogrešim, neka ispadnem budala, to je moje. Ja sam ta budala i ja sam samu sebe napravila budalom. Ne želim više da budem produkt drugih ljudi, tuđih potreba, tuđih maštanja i tuđih želja. Biću produkt same sebe, makar taj produkt bio i loš - rekla je voditeljka gostujući u jednom potkastu.

(Blic)