Izvor:Foto: Printskrin/instagram /marinatadic-offical

NE VOLI DA SE EKSPONIRA: Kako izgleda muž Marine Tadić

Izvor: Nportal

13.06.2024.

14:26

PEVAČICA Marina Tadić za muža je izabrala pravog frajera.

Marina je jedna od javnih ličnosti koje se trude da svij život drži daleko od očiju javnosti. 

Većina ne zna kako izgleda muž pevačice, a ona se jednom prilikom pojavila sa mužem u javnosti. Bila je to svadba Mihajla Šaulića. 

BloombergAdria.com

 

Ono što je za njega karaketristično je da ne voli da se promoviše u javnosti: 

- Ne, on neće nikada izaći na scenu. Pre može da se desi da dođu vanzemaljci, nego moj suprug. On ne voli da se eksponira uopšte. To je moj posao, ne gledamo da on učestvuje u karijeri, jer on nije iz tog posla - rekla je Marina nedavno i otkrila zbog čega on ne voli da se eksponira.

- Kada vas muškarac vidi na sceni on je opčinjen vama i ako ste vi mnogo jaka figura njima to počinje da smeta i žele da ste domaćica i kod kuće. Ja ne pravim famu oko toga i mog posla, kod kuće sam mama i supruga, a na sceni pevačica. Imala sam sreću da sam pronašla muškarca koji nije želeo da me menja i da gleda na posao kako sam ja postavila- objasnila je ona.

Muž je podržava, ali ne bi volela da joj se meša u posao:

- Ne pričamo uopšte o mom poslu, ne znam ni da li zna sve moje pesme. On je vrlo skroman jedan čovek, ne komentarišemo muziku i ne meša mi se u posao jer to ne bih podnela. Možemo da se posavetujemo, ali ništa više od toga da mi govori šta ću i kako ću ja. On je čovek pravnik- obajsnila je pevačica u emisiji "Bez filtera sa Sarom Miom".