Izvor:Foto: Instagram printskrin/ miloshd96

NOSILA JE PERIKU: Godinama se borila sa problemom

Izvor: Nportal

09.12.2021.

15:12

KRISTINA Kika Đukić bila je uspešna influenserka, sa više od 350 hiljada pratioca na društvenoj mreži Instagram.

Zbog loše nadogradnje koju je imala na glavi došlo je do neočekivanih komplikacija usled kojih je morala da se reši te nadogradnje, ali uz to i svoje prirodne kose zbog nekvalitetnog umetka.

Kako je navela u jednom od snimaka, majka joj je pomogla u tom poduhvatu. Nakon skraćivanja kose, nastradala jutjuberka navodi da se od tog trenutka sve menja. NJena duga plava kosa bila je odlika samopouzdanja.

BloombergAdria.com

 

''Kada sam se pogledala u ogledalo, počela sam da plačem, moja kosa bila je moje samopouzdanje'', rekla je Kika.

Rođena je 2000. godine, a preminula je u noći između osmog i devetog decembra. https://www.youtube.com/watch?v=D9hIFiGPTaQ

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

(Alo)