Izvor:Foto: RTS printskrin

"SAMO SE BUDALA NE MENJA": Joksimović iskreno o greškama

Izvor: Nportal

15.06.2024.

18:37

ŽELJKO UŽIVA u odrastanju svojih naslednika.

Željko Joksimović, održao je 12. juna koncert u jednom od najprestižnijih beogradskih restorana, gde je izveo svoje velike hitove, posebno pripremljene za tu specijalnu noć.

BloombergAdria.com

 

Željko je decenijama prisutan na estradi, a njegove pesme su ostavile trag u svim generacijama - izuzev njegovih naslednika, sina Koste i bliznakinja Ane i Srne.

- Moja deca do pre nekoliko godina nisu znala ko sam ja i koje su moje pesme. Sada kada su osvestili da sam javna ličnost i da druga deca znaju moje pesme, postalo im je interesantnije. Nisam ih time opterećivao. Zadovoljni su svim, opčinjava ih evrovizijski opus - rekao je Željko za Blic televiziju i dodao:

- Drago mi je da žive sve te pesme, "Varnice", "Karavan", ponosan sam, ne mogu da verujem da je toliko vremena prošlo. Možda napravim nove aranžmane za njih. Isti sam ja i danas, možda sam tada bio malo luđi. Na šta sam danas spreman, ne možete ni milenijalci ni zedovci da pomislite. Treba dosta vremena posvetiti se tome - rekao je pevač kroz smeh.

BloombergAdria.com

 

- Ima jedna izreka: "Samo se budala ne menja". Volim da se menjam, majka znanja je ponavljanje, vraćanje na prapočetak je u svakom poslu delotvorna. Treba da se osvrneš i pronađeš inspiraciju, vidiš gde si pogrešio i nastaviš dalje - zaključio je Joksimović.

Alo / Blic