Izvor:Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

PIKSI POGODIO SA IZMENAMA Kako su Englezi videli igru orlova

Izvor: Nportal

17.06.2024.

10:56

POZNATI britanski list "Gardijan" analizirao je okršaj između Srbije i Engleske u prvom kolu Grupe C na Evropskom prvenstvu i podelio ocene akterima utakmice.

Kada je reprezentacija Srbije u pitanju, najbolju ocenu dobio je golman Predrag Rajković - sedmicu.

Ističu da nije mogao ništa da uradi kod gola Belingema i navode da je uspeo da zaustavi šut Aleksandra-Arnolda i Harija Kejna.

Pavlović, Milenković i Veljkić dobili su šestice od Gardijana, kao i Andrija Živković, dok je Nemanja Gudelj označen kao najlošiji igrač na ovom meču - dobio je ocenu 4.

Saši Lukiću su dali peticu, a Sergeju šesticu.

BloombergAdria.com

 

Peticu je dobio i Filip Kostić koji je zbog povrede zamenjen već u prvom poluvremenu. Ista ocena pripala je i napadaču Aleksandru Mitroviću, dok je Dušan Vlahović nešto bolje prošao, dobio je ocenu 6, prenosi Mocart Sport.

Pored Rajkovića, najbolji deo tima bili su rezervisti, smatra Gardijan. Sedmice su dobili Mladenović, Ilić i Dušan Tadić, dok su Luka Jović i Birmančević zaradili ocenu šest.

BloombergAdria.com

 

Za igrača utakmice proglasili su DŽuda Belingema koji je dobio osmicu, a ista ocena dodeljena je i Rajsu, Stounsu i Marku Geiju, dok su Pikford, Voker i Saka dobili sedmice.

BloombergAdria.com

 

Gardijan smatra da je ubedljivo najlošiji igrač Engleske na ovom meču bio Fil Foden koji je dobio ocenu 5.

BloombergAdria.com

 

(Gardijan)