Izvor:Foto: Tanjug/AP

SVOJIM PONAŠANJEM NERVIRAO SRBE: Belingem ljubi pravu LEPOTICU

Izvor: Nportal

17.06.2024.

14:17

FUDBALSKA reprezentacija Srbije poražena je minimalnim rezultatom (0:1) od selekcije Engleske u okviru prvog kola grupe "C" na Evropskom prvenstvu koje se održava u Nemačkoj.

Uprkos boljoj igri u drugom poluvremenu, "orlovi" nisu uspeli da slome otpor Engleza i dođu do izjednačujućeg pogotka. 

Jedini strelac na ovoj utakmici bio je DŽud Belingem koji je matirao golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića u 13. minutu meča nakon centaršuta Bukajo Sake. 

Mladi Englez i as Real Madrida, koji važi za jednu od najvećih zvezda tima sa Ostrva, zahvaljujući ovom pogotku proglašen je za igrača utakmice.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

 

Iako ima nepunu 21 godinu, Belingem je već senzacija u svetu fudbala, predstavlja Englesku već četiri godine, a nedavno je s Realom prvi put osvojio Ligu šampiona.

DŽud važi i za miljenika devojaka, a britanski mediji nedavno su pisali da je njegovo srce osvojeno i da se očekuje da će ga devojka bodriti u Nemačkoj. Za sada nije poznato da li je bila na tribinama na meču protiv selekcije Srbije. 

BloombergAdria.com

 

Prethodno je fudbaler povezivan s manekenkama Asantevom Čiti, a njegova nova ljubav je holandska lepotica Laura Selija Valk.

Ko je devojka DŽuda Belingema?

Nije poznato kako su se i kada Laura i DŽud upoznali, ali oni su počeli da prate jedno drugo na društvenoj mreži instagram u aprilu ove godine.

Ona je studirala na Univerzitetu primenjenih nauka na Amsterdamu, a nakon sticanja diplome je osnovala kompaniju koja se bavi konstaltingom i proizvodnjom internet sadržaja, a fokusirana je na firme u povoju.

Na Instagramu ima oko pola miliona pratilaca i često deli sponzorisane objave, nastale u saradnji sa uspešnim brendovima.

Trenutno ima ugovor sa poznatom modeling agencijom iz Mančestera, a živi u Amsterdamu.

Kako je pisao britanski The Sun, Laura je posetila fudbalera u Španiji, gde su išli na više romantičnih sastanaka.

- Laura svima priča o njhovoj vezi. Odsela je kod njega u Madridu proteklih nekoliko nedelja i zaljubljena je - rekao je nedavno izvor blizak manekenki.

Lepotica iz Amsterdama je četiri godine starija od Belingema, a fudbaler je nedavno istakao da ne želi ništa ozbiljno u ovom trenutku i na pitanje fana na TikToku odgovorio da ne planira porodicu.

Kada ga je jedan navijač upitao želi li decu, rekao je:

- Ne, nije to za mene.

(Glossy)