Izvor:Foto: TikTok printskrin/danyellenoble

Imam 33 godine, NEVINA SAM, za muškarce imam 12 KRITERIJUMA

Izvor: Nportal

18.06.2024.

16:40

DENIEL Noubl (33) plesačica je iz SAD koja za sebe tvrdi da je devica. Nedavno je otkrila da traži 12 stvari od muškarca pre nego što izgubi nevinost, piše LADbible.

Deniel je rekla da će ostati sama i u celibatu sve dok ne pronađe pravu osobu. Priznala je da joj je bilo neprijatno da kaže ljudima da je devica, ali je na kraju shvatila da nema ništa loše u tome. Kazala je da mnogi momci zapravo poštuju činjenicu da je jako probirljiva i da zna šta želi.

- Imam visoke standarde. Nisam ovde da izlazim i samo spavam s momcima. Mnogi moje prijateljice koriste aplikacije za sastanke i idu kući s tipom prve večeri, ali to jednostavno nisam ja - objasnila je Deniel.

- Nisam neko ko ide sa nekim na sastanak i vraća se u njegovu kuću da spava s njim. U godinama sam da znam kada pronađem pravu osobu, da će to biti vredno toga. Već dugo nisam imala dečka i navikla sam se. Zbog toga sam stvarno mnogo toga naučila o sebi - ispričala je.

Dvanaest pravila za frajera kojem će dati nevinost

Da bi se osećala prijatno kako bi spavala s nekim, muškarci koje Deniel viđa moraju da ispune sledećih 12 zahteva:

1. Porodično orijentisan,

2. Originalan,

3. Dobrog srca,

4. Viši od nje,

5. Atletske građe,

6. Voli da putuje,

7. Voli da bude napolju i u prirodi,

8. Smeo,

9. Pre nije bio u braku,

10. Ima smisla za humor,

11. Stabilnost,

12. Poštuje me.

Ne može da pronađe partnera u Americi

- Iskreno, ponekad mislim da mi je bolje da sam sama jer sebi sve mogu da priuštim. Ne treba mi neko da me veže - priznala je Deniel.

- Želim da se skrasim, ali samo želim da budem sigurna da, kad pronađem pravu osobu, da ima iste vrednosti kao ja, da zna šta želi u životu i da radi sve one zabavne stvari koje ja želim da radim. Ne želim da se skrasim samo da bih se skrasila - istakla je.

- Osećam da je moj muškarac u drugoj zemlji, a ne u Americi, gde ne mogu da pronađem partnera. Ali znam da Bog ima plan. Nastaviću da radim sve što volim. I kada budem sigurna da sam upoznala onog pravog, kliknućemo, i on će biti taj, i biće mi tako drago što sam toliko dugo čekala da nađem svog muškarca - otkrila je Deniel.