Izvor:FOTO: Ata / Printskrin Instagram jovanajeremic

Oglasila se Jovana Jeremić nakon surovih Radetovih komentara

Izvor: Nportal

21.06.2024.

17:35

KOMENTARI Radeta Bogdanovića željno se isčekuju pri svakoj fudbalskoj utakmici Srbije. Najčešće strogo i surovo govori o našoj reprezentaciji.

Reprezentacija Srbije izbegla je poraz u poslednjem trenutku utakmice protiv Slovenije, golom Luke Jovića. No, iako su orlovi zadržali šansu da se plasiraju u osminu finala, stručni konsultant na RTS, Rade Bogdanović, nije bio zadovoljan.

BloombergAdria.com

 

Posle utakmice oštro je kritikovao vezistu Srbije Sergeja Milinković Savića, koji je kod gola Slovenije "ispustio" igrača koji ga je čuvao i nije ga sprečio da postigne gol.

- Ja sam ovde izvređao Sergeja Milinković-Savića, nisu to čuli gledaoci. On je ušao u igru i trči za onim desnim bekom kao baba. Ne možemo pričati o dobrim izmenama Srbije", rekao je Bogdanović. "Pričali smo 'Jao, neće igrati Sergej...', pa je l' ste videli kako zatvara desnu stranu? Pa, ono je sramota na ovom nivou!.

- Ti imaš problem, jer nemaš kvalitet! Nemamo kvalitet da iznesemo loptu iz faze odbrane napred. Videli ste Slovence, izašli su u presing, oduzeli dve lopte, imali dve stative. Šta ćemo kada dođu ale, a mi se patimo tri godine, krvarimo, je li tako, jeste. Nemamo krilne igrače, govorimo da možemo da igramo sa dva, a ja govorim da ne možemo, jer dvojicu neradnika u odbrani ne možeš da trpiš. Jednog da, ali dvojicu ne. To se i danas videlo. Nisu igrači koje možeš da nateraš da igraš odbranu", rekao je Bogdanović u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje.

BloombergAdria.com

 

- Reći ću jedno i potpisujem! Rade Bogdanović je Bog komentarisanja fudbala. Ja ga obožavam - istakla je voditeljka jutarnjeg programa u objavi na Instagramu.

Mondo