Izvor:Foto: Profimedia

ZNAMO JE KAO FATALNU ELVIRU Kako Mišel Fajfer izgleda danas?

Izvor: Nportal

10.12.2021.

13:56

MIŠEL Fajfer je jedna od omiljenijih glumica Holivuda, poznata je po brojnim ulogama, a posebno po kultnoj ulozi Elvire u čuvenom filmu "Lice sa ožiljkom".

 Nedavno je prisustvovala gala događaju "The Holliwood Reporter 2021. Power 100 Women in Entertainment", koji je održan u hotelu Fermont Siti u Los Anđelesu i oduševila je sve prisutne svojim izgledom.

"Snaga sa kojom se suočila sa MS-om je ništa drugo nego herojska, ona je vrsta heroja koji je trenutno veoma potreban, i to ne samo za MS zajednicu. Ona je potpuno transparentna sa izazovima i slomljenim srcem ove bolesti i o svojoj borbi i uspesima govori kao pesnik. Ona donosi dubinu saosećanja kojom smo svi inspirisani i predstavlja preko potreban primer kako se društveni mediji mogu i treba koristiti — kao alat za povezivanje, inspiraciju i isceljenje", rekla je Mišel o svojoj prijateljici.

Filmska ikona ima dugu istoriju impresivnih uloga u rasponu od "Lica sa ožiljkom" i Žene mačke u filmu " Povratak Betmena", a takođe je glumila u filmovima "Udata za mafiju" i "Briljantin 2".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Mišel Fajfer #VIP #poznati #glumica #Holivud