Izvor:Foto: Zoran Jovanović Mačak, ATA images

NEVERICA! Cvetkovića udario trolejbus i POBEGAO "Živ sam..."

Izvor: Nportal

27.06.2024.

12:39

NAŠ proslavljeni glumac Svetozar Cvetković je svojevremeno podelio na svom profilu na društvenoj mreži X kako ga je jednom prilikom njegov auto udario trolebus na liniji 21 i pobegao, ali da je dobro da je ostao živ.

Međutim, Cvetković je bio zgrožen činjenicom da vozač nije stao nego je samo nastavio svojom trasom, te je tražio savet šta dalje da radi.

BloombergAdria.com

"Udario me trolejbus, i zbrisao , Linija 21, na troli ima samo broj 2021....I sta sad.Hajmo akcija ima neko da javi nekome, da mi pomogne", napisao je glumac.

"Mislim živ sam, al...Baš super ponašanje, i fucked up door", objasnio je potom glumac šokiran neljudskim postupkom šofera.

"Kako da se čovek spasi od nasilnika u javnom prevozu... I od nasilnika uopšte...", napisao je Cvetković i dodao da su mu vrata od automobila udubljena i da ide u policiju da prijavi incident.

Kako je glumac kasnije ispričao, U GSP-u su mu tvrdili da vozilo garažnog broja 2021 tog dana nije saobraćalo na liniji 21, već na trasi 41 i to u vreme špica od 7 ujutru do 9.30 i od 13 do 15 sati, kao i da je taj trolejbus proveren i da na njemu nema tragova udesa.

(Kurir)