Izvor:Foto: ATA images

"MOŽE OTAC DA MI BUDE": Goga o pričama da je sa Harisom

Izvor: Nportal

03.07.2024.

07:58

PEVAČICA Goga Sekulić prvi put o vezi sa Harisom DŽinovićem.

Poznati pevač Haris DŽinović se razveo nedavno, a u međuvremenu posle razvoda su ga dovodili u vezu sa pevačicama. Između ostalog sada i sa Gogom Sekulić.

Goga je gostovala u emisiji "Amidži šou" u kojoj je zatečena pitanjem o starijem kolegi. 

- Ko ti je novi dečko? Haris? - pitao ju je Ognjen, na šta je ona kao iz topa odgovorila.

- Da završimo tu temu, poštujem čoveka, njegovu karijeru. Tatu imam kod kuće, ćale mi ne treba, nemam dečka, imam dosta udvarača, kad budem imala dečka ja ću vam reći - rekla je Goga.

- Haris DŽinović i ja?! On može otac da mi bude, on je godište mog oca. Da se čovek ne uvredi, ja poštujem njegov rad, čovek je gospodin. Možda njegova bivša supruga više voli starije muškarce, ali za Gogu je poznato da ne voli. Svi znaju da Goga Sekulić voli mlađe momke - rekla je pevačica za Pink.rs.

Goga je pre nekoliko godina stekla slavu hitom "Gaćice", a sad je ponovo uspela da zavede mlađeg muškarca, ali samo u spotu pesme "Večeras".

Ovaj singl, koji je danas objavljen, najava je njenog nadolazećeg albuma. Gogini fanovi su sa oduševljenjem dočekali spot, koji je već privukao veliki broj pregleda na YouTube-u, što potvrđuje njen povratak na muzičku scenu u velikom stilu.

#VIP #Haris DŽinović #Goga Sekulić #Goga Sekulić i Haris DŽinović #veza Goga Sekulić i Haris DŽinović #Amidži šou