Izvor:Foto: ATA images

NIJE ŽELELA DA JE SNIMI: Tijani ovaj HIT doneo slavu

Izvor: Nportal

03.07.2024.

09:53

TIJANA Dapčević godinama uspešno gradi karijeru bez skandala. Tokom karijere stvorila je brojne hitove, a jedan ju je vinuo u zvezde.

Pevačica izuzetnih vokalnih mogućnosti je priznala da joj je pesma "Zemlja mojih snova" otvorila brojna vrata i da u početku nije želela da je snimi.

- Ne znam da li znaš za priču da ja uopšte nisam htela da snimam tu pesmu. Kad mi je Dragan Brajović Braja odsvirao tu pesmu na gitari, kad je otpevao taj tekst... „Šta je ovo, brzalica neka? Jesi li ti normalan, ja sam pevač, meni treba neka monumentalna balada, pa o, a, pa visine..." Kaže: „Nećeš se ti, Tijana, od toga 'leba najesti. Ovo ti je hit, jedan kroz jedan". Kažem: "Ma, kakvi, ne pada mi na pamet" - započela je priču u nastanku pesme i nastavila:

- I, jedno dobra dva meseca su oni mene ubeđivali da ja to treba da snimim. „Snimi, šta, ništa ne gubiš". 'Ajde, okej. Kod Srđana Mobija (Čolić, iz „Mobi Dika") u studiju, tu sam pesmu snimila za 20 minuta. Bukvalno, ušla u gluvu sobu, capa, capa, zdravo, doviđenja prijatno, super. I, kao, treba da se snima spot. Sad i spot treba da se snima, pa zašto? - iznenađena je bila pevačica tada, pa ispričala kako se sve završilo:

- "Ali ova pesma zaslužuje da ima spot", okej, ako imate viška para, nikakav problem, snimićemo i taj spot. I hvala im na svemu tome, jer da nisam to snimila... Ne znam gde bih sada bila. Verovatno bih bila profesor čela - ispričala je ona u "Dragi Bravo" podkastu.

#VIP #Tijana Dapčević #pevačica Tijana Dapčević #"Zemlja mojih snova" #Tijana Dapčević "Zemlja mojih snova"