Izvor:Foto: Zoran Jovanović Mačak/ATA images

"NEKA NAS OSUDE" Indi i Zoran potvrdili vezu: Ah, emocije...

Izvor: Nportal

03.07.2024.

21:50

"Nisam se tako brzo zaljubila u Zorana..."

Indi Aradinović i Zoran Marjanović se ne razdvajaju. Osim što su u ljubavi, oni sarađuju i na poslovnom planu, pa tako Zoran radi njene nove pesme.

- Moji saradnici i ja daćemo maksimum od sebe da se pesma "Bato bre" ponovi, ali tu se bog zapravo pita da li je nešto hit, niko ne može da zna da li je hit. Mi možemo samo da čujemo da je pesma hitična. Indi ima tu harizmu i energiju, ima taj orijent koji jednostavno nosi u sebi, to pleni. I ona je neko ko može da iznese pesmu. Sad je malo baš gužva pred golom, evo 200 nekih pesama je izašlo u poslednjih mesec dana. I da imamo najveći hit, ne bih bio za to da sad to izbacujemo.

Zoran je progovorio i o emocijama sa kojima radi na pesmama za Indi.

BloombergAdria.com

- Ah, emocije... O emocijama može mnogo da se priča. Da, Indi je normalno prirasla srcu. Pa sad, muza malo pripada umetnosti, ali dobro, muzika je. Ponosan sam na nju. Miljenica mi je. I ko misli da je njeno već kao prošlo, mogu da kažem žargonski, malo su se zeznuli.

Indi je otkrila kakav je Zoran bio pre 20 godina, a kakav je danas.

- Isti je, malo se promenio. Život ga je promenio, ali je on kao on isti. Ništa tu nije novo, čak je možda još bolji, zreliji. On je tvrdoglav i čvrsto stoji na svojim nogama i iza svojih reči. Težak je jako, a koliko je težak, toliko je i lak. NJega je lako i zavoleti i prihvatiti, i razumeti što on kaže. Priča prosto i direktno. Opasan je. Nije manipulator, mudar je. Mudar, manipulativan, simpatičan...

- Pa ne znam da li je lako zaljubiti se u Zorana, nisam se tako brzo zaljubila.

BloombergAdria.com

Na pitanje šta njeni prijatelji kažu na njihovu vezu, rekla kako njih dvoje nemaju prijatelje, a onda se osvrnula na komentare porodice.

- Sve najgore. Šalim se. Mi smo odrasli ljudi, šta može da se kaže za nešto što je najlepše na svetu? Ako mi nešto loše radimo, eto, neka nas osude odmah. Mi smo dve zdrave osobe koje treba da pronađu svoju srodnu dušu.

Indi je otkrila da je njena sestra Edita u medijima saznala za njenu vezu sa Zoranom.

- Zna, kako da ne. Sad kada je videla fotografije, javila se. Dugo vremena nemamo kontakt. Tako je najbolje zasad. I jako se volimo i poštujemo i podržavamo kada ne pričamo.

(Kurir)