Izvor:Foto: Instagram printskrin/victoriabeckham, Profimedia

PRE DEJVIDA - ELEKTRIČAR: Ko je prvi verenik Viktrije Bekam?

Izvor: Nportal

06.07.2024.

11:02

IAKO je posle raskida pričao samo najlepše o Viktoriji, električar s kojim je ona provela šest srećnih godina toliko je pobesneo kad je čuo kako ga ona ismeva u jednom dokumentarcu da je podelio mnogo "prljavštine" o superzvezdi

Dejvid i Viktorija Bekam često su tema u svetskim medijima od početka svoje ljubavi, a to se nije promenilo do danas, kada je par već 25 godina u braku.

Oni su uvek zanimljivi javnosti, iako detalje svog života daju "na kašičicu" i ne eksponiraju se preterano, a u poslednje vreme su naročito u žiži zbog objavljivanja knjige "Kuća Bekamovih", u kojoj je autor Tom Bauer izneo niz optužbi na račun para.

BloombergAdria.com

I dok se mediji bave malo poznatim detaljima o slavnom fudbaleru i dizajnerki, mnogi su se setili epizoda njihovih života koje su vodili pre nego što su se sreli – između ostalog, i Viktorijinog prvog verenika!

Bivši verenik Viktorije Bekam

Godinama pre nego što je uopšte čula ime Dejvid Bekam, Viktorija Adams živela je kao svaka obična tinejdžerka u Hertfordširu. Poznato je da je njena porodica bila izuzetno imućna, a njen otac bio je vlasnik uspešne kompanije.

Među njegovim zaposlenima je bio mladi Mark Vud, električar koji je privukao pažnju tada 14-godišnje Viktorije. Oni su uskoro postali par, a ispostavilo se da je veza bila ozbiljna, pa je Vud zaprosio ćerku svog šefa 1994, kad je imala 20 godina.

BloombergAdria.com

Ona je rekla "da", a baš tih dana je išla na audiciju za grupu Spice Girls, ne sluteći kakva će svetska superzvezda postati.

Upkros tome što se nije udala za Marka, Viktorija je uveliko počela da se predstavlja kao Viktorija Adams Vud jer je mislila da će se ubuduće, do kraja života, zvati tako. Štaviše, na početku njene muzičke karijere, publika ju je znala pod ovim imenom, koje je štampano na promotivnim materijalima.

Kako joj je karijera napredovala, Viktorija je vremenom počela da shvata da Mark ipak nije čovek s kojim želi da provede ostatak života, pa je raskinula veridbu posle šest godina ljubavi.

– On nije bio prava osoba za mene. Nisam uživala, tako da je to moralo da se završi – iskrena je bila Viktorija u jednom intervjuu.

Kako je tada ispričala, ona još uvek čuva verenički prsten koji joj je Vud dao.

BloombergAdria.com

– Još uvek ga imam, to je jedan opak prsten! Je li to užasno? Sad zvučim kao pravi materijalista... – rekla je Viktorija zabrinuto za Big Breakfast.

Nakon što su raskinuli, mediji su proganjali Marka Vuda, koji najpre nije želeo da govori ružno o devojci s kojom je proveo šest godina. Čim su se rastali, za People je rekao da je njihova veza bila "veoma posebna", a istakao je i da mu je drago što je Viktorija uspela u životu.

– Tužno je jer smo bili zajedno tako dugo. Ali ona je dobila ono što je uvek želela i ponosim se njom – istakao je bivši verenik Poš Spajs.

Međutim, nakon što je Mark čuo da je Viktorija govorila ružno o njemu, on je okrenuo ploču i pristao da govori za dokumentarni film "Tajne Viktorije Bekam" na britanskom Kanalu 5.

– Iz nekog razloga smo se verili. On je nameštao alarme. Da je samo ostao u ormariću u kući moje mame u kojoj sam ga upoznala... – rekla je ona u dokumentarcu "Biti Viktorija" iz 2002.

BloombergAdria.com

Ogorčen, Vud je počeo da priča o njihovom seksualnom životu, Viktorijinoj nezasitosti u krevetu i kako su jednom imali odnose u vozu, a komentarisao je i to što je njegova bivša verenica uvećala grudi, istakavši da "te si*e definitivno nisu onakve kakve su bile".

– Mark je prilično povređen onim štoje rekla i nema nameru da je poštedi sramote – rekao je PR Kanala 5 tih dana.

Nije poznato čime se Mark Vud bavi danas i kako živi, a Viktorija vodi uspešnu modnu kuću i ima četvoro dece s nekadašnjim fudbalerom Dejvidom Bekamom.