Izvor:Foto: Jutjub printskrin/K1 Televizija

NIŠTA OD KONCERTA: Breskvica izjavila da je dezinformacija

Izvor: Nportal

06.07.2024.

16:58

FANOVI mlade pevačice Anđele Ignjatović Breskvice pokazali su bes zbog lažne informacije.

Anđela je trebala da održi veliki solistički koncert u Beogradu na Tašu, ali sada je izjavila da je reč o dezinformaciji i da nikakav nastup nije zakazan, bez obzira na to što su karte u prodaji. 

- Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nastupiće 6. Septembra na Stadionu Tašmajdan. Iako je tek na početku svoje karijere, ova talentovana mlada pevačica već ima nekoliko velikih hitova iza sebe koji su osvojili srca publike širom regiona. Među njenim najpoznatijim pesmama našle su se "Koraci u noći", "Sava i Dunav" i pesma "Gnezdo orlovo" sa kojom je učestvovala na takmičenju Pesma za Evroviziju.

CENOVNE KATEGORIJE ULAZNICA: Parter - 1.700 RSD Fan pit - 2.200 RSD Tribine - 2.000 RSD VIP tribine - 2.400 RSD Barski sto - 2.500 RSD (min 4 - max 6 osoba) - piše na sajtu za prodaju karata.

Pevačica je jasno istakla da neće održati koncert i da ga nije zakazala: 

- Jesi spremna za koncert na Tašmajdanu u septembru, tako?

- A ne, ne, ne to je bila dezinformacija. Ali biće, ja se nadam uskoro, kada ja budem smatrala da je vreme za koncert i ja ću da organizujem nešto veliko - rekla je za "Radio Svetski".

Brojni fanovi su zbog ove dezinformacije napravili haos na mrežama: 

Na društvenim mrežama mogu se pročitati brojni komentari: "Ali karte se i dalje prodaju, kako je to moguće?", "Stoji najava svuda, šta se ovde sešava?!", "Dezinformacija, a postoji najava koncerta na sajtu na kom se prodaju karte", "Da odmah vrati sve pare za karte", "Kakav je ovo blam..."

Ubrzo se oglasila i Breskvica na svom Instagram profilu zbog nesporazuma: 

BloombergAdria.com

 

- Kada budem želela prvi solistički koncert i kada budem osetila da sam spremna za to, saznaćete to od mene. Za sada, svaki dan imam nastupe na kojima možemo da se družimo. LJubim vas i volim puno- napisala je uz emotikon crnog srca.