Izvor:Foto: O. Radošević, Instagram printskrin/anafranic_

ZBOG NJEGA NAPUSTILA GLUMU Anin bivši muž - poznati sportista

Izvor: Nportal

07.07.2024.

07:47

JEDNA od naših najšarmantnijih glumica osvojila je srce Splićanina, zbog njega se odselila iz Srbije.

Glumica Ana Franić proslavila se maestralno odigranim ulogama u mnogo domaćih filmskih ostavarenja. Kada je bila na vrhuncu slave Ana je odlučila da napravi veliku promenu u svom životu.

Upoznala je uspešnog sportistu Marka Ižakovića u kog se zaljubila i odlučila da s njima zasnuje porodicu. NJih dvoje su bili u braku 7 godina, a iz te ljubavi su se rodila dva dečaka.

Sedam godina Ana i Marko su proveli u braku, a onda su doneli odluku da stave tačku na njega, Ana se vratila u Srbiju sa decom o čemu je i sama pričala:

- Mi smo roditelji našoj deci sada i zauvek. Hteli mi to ili ne, moraćemo da se slažemo, a i zašto ne bismo kada je sve ispalo kako treba da bude - rekla je glumica jednom prilikom za "Stori" i dodala:

- Nisam očekivala da ću se vratiti ovde, niti sam tamo otišla da bih se vratila, zar ne? Ali, eto, niko ne zna šta nosi život. Kada sam rešila da će tako biti, tada sam to i uradila. Prošlog leta su se neke stvari posložile. Dobro sam se snašla u novoj realnosti iako je svaka promena teška. Došla sam s dvoje male dece, što iziskuje velike žrtve, mnogo odricanja zbog njih, ali tako mora da bude.

Anin suprug je domaćoj javnosti bio zanimljiv ne samo zato što je postao srpski zet, već i zato što se bavio jednim veoma zanimljivim poslom. Naime, on je profesionalni ronilac, što je za naše podneblje veoma zanimljivo.

BloombergAdria.com

Nakon što su se razveli ostali su u dobrim odnosim o čemu svedoči i nedavna objava glumice u kojoj je iskazala koliko joj je drago što će on sa svojom novom suprugom ponovo postati otac:

- Martin i Markolino. Ako želite lepu decu, birajte zgodne bivše muževe. Eto i to sam vam rešila. Već šest godina prošlo, a ovaj batica desno za mesec i po dana ponovo u pelene. Čekamo sestricu - napisala je dramska umetnica objavivši fotografiju sina i bivšeg izabranika.