Izvor:FOTO: Foto: ngbakery.com / ata

"NAZAD NEMA, DALJE MORA": Cipka se odrekla familije

Izvor: Nportal

07.07.2024.

15:10

CIPKA se nakon mesec dana vratila svom poslu, mada vidno uznemirena zbog svega što joj se dogodilo.

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka, održala je prvi nastup nakon porodične tragedije i iznenadne smrti supruga Nebojše Stojićevića Jarine, koja je nastupila 17. maja.

BloombergAdria.com

 

Nakon što je prošlo 40 dana, Cipka je odlučila da se vrati na scenu, a njena publika je to nestrpljivo čekala.

Aleksandra ne krije da je u najtežim trenucima poželela da odustane od svega i prekine muzičku karijeru, ali su joj bliski ljudi pomogli da se vrati na pravi put.

BloombergAdria.com

 

- Na prvu sam prelomila da prestanem da pevam, jer nisam bila svesna svega što mi se desilo. Uz pomoć prijatelja i saradnika, koji su pričali sa mnom, odlučila sam da nastavim tamo gde sam stala. Tih prvih dana nisam bila baš svoja, preživela sam veliki šok i nervni slom, da tako kažem i onda sam izgovorila svakakve stvari, ali imao je ko da utiče na mene što se tiče posla i da budem svesna cele situacije i života generalno, da dalje mora, nazad ne može - priznala je ona.

Novi album je u pripremi. Neke pesme su već snimljene, ali čeka se jedna, posebna.

- Spremila sam pet pesama, fali mi šesta, ona će biti posvećena mom mužu. Videću još kakva će biti, kog žanra, ali verovatno nešto što vuče na narodno. Dobila sam nekoliko pesama od meni dragih saradnika, pa ću izabrati po osećaju kad dođe vreme za to, jer nisam još spremna za studio i spotove, ali smo zajedno spremili tih 5 pesama. Moj muž je voleo narodnu muziku i naša pesma je "Karta za sreću", ona opisuje naš život i našu ljubav. To je moja prva pesma i jedina autobiografska - rekla je Cipka.

BloombergAdria.com

 

Na pitanje da li će neku pesmu koja je podseća na supruga izbaciti iz repertoara, jer joj je sada teže da ih otpeva, pevačica je istakla:

- Naše pesme su sve vesele, lepe, ljubavne. Kad ih čujem samo mi daju snagu. Za sada je sve okej. Ne prepoznajem se u tužnim pesmama, nikad nisam ni volela balade. Naše pesme su sve lepe i ljubavne.

U najtežim trenucima imala je veliku podršku kolega, ali je u neke ljude iz bliže okoline razočarana.

- Iznenadila me je Gabrijela Pejčev, ona je došla na sahranu. Ana Bekuta mi je poslala poruku jer je prošla kroz sve što i ja. Mnogo kolega se javilo... Mira Škorić, Saša Popović, Đorđe David, Aleksandra Mladenović, baš mnogo njih, da nekog ne zaboravim. Naravno, ljudima koji nisu došli na sahranu ne mogu da zamerim jer je bio petak. Nisam bila ni svesna koji je dan, ali su bili uz mene, zvali su me i pisali mi. Iznenadila sam se samo od neke familije od koje sam očekivala da će doći. Ovim putem bih im poručila da ćemo se ubuduće samo i gledati preko medija, jer mi smo poštovali sve, išli smo na svačije događaje, a neko se nije udostojio da dođe. Samo oni koji su bili za mene, postoje i dalje, a ostali... - navela je Aleksandra, pa otkrila kako se sa bolom nose deca njenog pokojnog supruga.


- Svi smo u istom bolu, ali se držimo zajedno. Ne damo jedni na druge. Mi smo velika porodica, nije me ostavio samu. Imam veliku podršku njihovu i oni moju, naravno - priznala je Cipka.

Kako kaže, mir trenutno prolazi samo u molitvama.

- Mir pronalazim isključivo u molitvama, jako sam se dala tome. Molitve su mi prvi spas i držim se toga - rekla je Aleksandra Tadić Cipka pred našim kamerama, a celu izjavu poslušajte u snimku iznad.

Kurir/Telegraf