Izvor:Foto: Jutjub printskrin/CROCODIL

Kruna Una Mitrović odlazi sa Hepi televizije

Izvor: Nportal

07.07.2024.

18:31

KRUNA UNA je dala otkaz nakon tri godine rada na Hepi televiziji.

Voditeljka Kruna Una Mitrović jedno je od omiljenih televizijskih lica i sigurno najmlađa voditeljka na svim srpskim televizijama, koja je svoju karijeru započela odmah nakon završene gimnazije 2021. godine. Ovih dana se u medijima pojavila informacija da je napustila Hepi televiziju na kojoj je radila tri godine. 

- Istina je da smo se Hepi i ja rastali pre neki dan i još uvek nisam to sasvim "obradila" pa me alarm budi u 04.30h. Skoro tri godine veoma važne i lepe sam provela na Hepi televiziji i zauvek ću biti zahvalna ljudima sa televizije, koji su mi dali šansu kao osamnaestogodišnjoj devojci, koji su me podržavali i od kojih sam učila. Počeci su uvek najteži, a rastanci nisu moj omiljeni deo nijedne priče - rekla je ona.

Na pitanja šta planira dalje, Kruna Una kaže da želi najpre da ide na more, da se druži sa prijateljima za koje nije imala vremena i da ovo leto iskoristi na najbolji mogući način. 

- Za sada poslovno ne planiram ništa. Zapravo, ja nikada ništa ne planiram. Volela bih da nastavim da radim ovaj posao, on je postao deo mene. Ne mogu da zamislim da ne radim jer sam navikla na obaveze i volim adrenalin koji nosi ovaj posao, posebno živi program - izjavila je lepa voditeljka. 

Ponude postoje, ali je Kruna Una sve stavila "na čekanje". U jedno je sigurna, a to je da ne želi da menja format i da je informativa njen teren. 

- Ja moram da radim samo ono sto me radi, jer jedino u tim uslovima dajem rezultate - rekla je Kruna Una.

Informer