Izvor:Foto: Profimedia

TRUDNA NAJZGODNIJA ŽENA NA SVETU Lepa glumica čeka prvo dete

Izvor: Nportal

08.07.2024.

09:01

JEDNA od najpoznatijih i najlepših glumica na svetu Margo Robi (34) je trudna i očekuje svoje prvo dete sa suprugom Tomom Akerlijem.

Nekoliko pouzdanih izvora potvrdilo je ovu informaciju, a zvanično saopštenje potparola slavnog para još uvek izostaje.

Ipak, najnovije fotke koje su danas procurele u javnost govore više od svake reči.

Iako važi za jednu od najpoželjnijih dama na planeti, zanosna Australijanka preko 10 godina uživa u ljubavi sa filmskim producentom i glumcem Tomom Akerlijem.

Sudbonosni susret ovog para odigrao se na setu filma "Suite Française" na kom su oboje bili angažovani; ona ispred, a on iza kamere.

Od samog početka svoju ljubav ljubomorno su čuvali od radoznalih pogleda, a u decembru 2016. izgovorili su sudbonosno da i tim povodom upriličili intimnu ceremoniju u glumičinoj rodnoj zemlji.

Kada su se upoznali 2013. inicijalno su bili prijatelji, a iz tog odnosa se ubrzo razvilo nešto više.

Osim što su ljubavni par, Robi i Akerli su i poslovni partneri, te su zajedničkim snagama producirali mnoga hit filmska ostvarenja poput: "Ja, Tonja", "Ptice grabljivice" i "Barbi", gde se Margo ostvarila i u glavnim ulogama.

BloombergAdria.com

 

Pre mesec dana Tom je po prvi put o svojoj ljubavi sa Margo progovorio za The Sunday Times.

– Provodimo 24 sata zajedno – rekao je on i dodao: – To je besprekorno. Tu nema promene, postali smo kao jedno.

Internetom danima kruže glasine o navodnoj trudnoći lepe glumice, a danas su se po prvi put pojavile fotografije koje to i dokazuju.

Podsetimo, poznati magazin Maxim proglasio je Margo Robi za najlepšu i najuspešniju ženu u 2023. godini. Australijsko izdanje časopisa objavilo je svoju godišnju listu "Hot 100" za 2023. Na listi su najuspešnije i najlepše žene iz sfere zabave, sporta i pop kulture.

Ono što je posebno zanimljivo, je to da je 34-godišnja Margo četvrtu godinu zaredom zauzela prvo mesto na listi!

(Glossy)