Izvor:Foto: ATA images

ŠOK: Izbačen iz Elite 5 dana pre superfinala

Izvor: Nportal

08.07.2024.

08:56

"MISLIM da sam pokazao da sam zanimljiv, kreativan i rečit."

"Zadrugu 7 Elita" je sinoć napustio Nikola Lakić i to dan pred veliko finale rijalitija.

Zbog najmanjeg broja glasova publike, Nikola Lakić je napustio imanje u Šimanovcima, a onda je u studiju komentarisao svoje učešće.

- Mislim da sam pokazao da sam zanimljiv, kreativan i rečit. Jako mi nedostaje moja Coka i moj sin Lazar i nadam se da me ne čekaju koferi ispred stana, kako mi kažu učesnci - kazao je Lakić.

- Kako komentarišeš odnos Rajačića i Jelene? - upitala je voditeljka.

- Siguran sam da nešto postoji. Kada bi rijaliti trajao još dva meseca, siguran sam da bi se sve pokazalo. Rajačić dovoljno pokazuje svojim ponašanjem da je tu nečega bilo. Razvod je neminovan ukoliko su bili intimniji - kazao je.

BloombergAdria.com

- Mnogi komentarišu kakva li je Jelena onda bila dok je Ivan bio u rijalitiju, a ona sama kod kuće - dodala je voditeljka.

- Iskreno, meni nije normalno da su toliko hladni jedno prema drugom - kazao je Lakić.

- Lejdi Di i ti, kako tu stoje stvari? - upitala je.

- Mi smo pravi prijatelji, tu ničega nema - kazao je Lakić iako su mnogi komentarisali da je bio na granici da prevari ženu.

- Da li misliš da si se na početku dopao Mioni? - upitala je.

- Možda fizički, ali to nije išlo dalje - istakao je Lakić.

"Nisam doneo odluku da budem veran"

Inače, učesnik "Elite" Nikola Lakić, koji se proslavio učešćem u "Parovima", gde je i upoznao svoju sadašnju suprugu, u rijaliti "Elita" je ušao sam.

Nedavno su isplivale šokantne informacije o njegovom odnosu sa Anom Ćurčić, a on je tada progovorio kako je osvojio ženu i kako već dugo izdržava da u rijalitiju koji traje mesecima, ostane veran.

- Ja sam nju osvojio na šarm! Proradio je neki fluid od pogleda upućenog njenog ka meni i mojeg ka njoj. Što bi današnji klinci rekli, osvojio sam je ''na foru''. Što se tiče vernosti, tu se ne donosi odluka... ja nikakvu odluku nisam doneo pa da sam zato veran, dodao je on.

(Blic)