Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Warner Bros. TV

OSTARIO, NEPREPOZNATLJIV Kako sad izgleda glumac iz Štrebera

Izvor: Nportal

08.07.2024.

16:36

KOMIČAR i glumac Sajmon Helberg rođen je 1980. godine, a većina nas ga se seća kao Hauarda iz sitkoma "Teorija velikog praska" ("Štreberi") koji je svojim dovitljivim karakterom gledaoce bezbroj puta uspeo da nasmeje do suza. Popularni sitkom počeo je da se emituje 2007. godine, a glumac danas izgleda neprepoznatljivo.

Uprkos ogromnom uspehu serije, u nedavnom intervjuu otkrio je kako je umalo propustio ulogu koja mu je donela neverovatnih 1.000.000 dolara po epizodi.

U vreme kad su mu ponudili ulogu, radio je na šou programu "Studio 60".

- Bilo je odlično - velika grupa ljudi, dobro raspoloženje, ali gledanost je bila vrlo niska. A gledaoci su presudan deo te jednačine!

BloombergAdria.com

 

Priznao je kako se dvoumio oko ponuđene uloge jer nije hteo ponovno da glumi štrebera, ali, na sreću, ipak je pristao.

- To je bio najbolji kurs glume koji sam ikada mogao imati - izjavio je Sajmon nedavno u intervjuu za američke medije na temu "Teorije velikog praska" te dodao: "Došao bih kući i pomislio da sam tako srećan što sam mogao da vežbati glumu radeći ovo punih 12 godina. Kada snimate svake nedelje pred publikom, naučite puno o nastupu, ali i o tome kako da se odupreti stresu.

BloombergAdria.com

 

Serija je 2019. postala najdugovečniji sitkom sa jednom od najboljih produkcija u istoriji televizije. U periodu od 12 godina ogroman broj gledalaca pojavio se u svakoj od 279 epizoda, nestrpljivi da vide kakve anegdote očekuju genijalne, ali neugodne naučnike Šeldona, Leonarda, Hauarda, Reja, Ejmi, Bernadet i Peni. 

Helbergova iduća zapaženija uloga bila je 2016. godine kada je glumio uz Meril Strip i Hjua Granta u filmu "Florence Foster Jenkins" reditelja Stivena Frirsa. Igrao je ulogu pijaniste Kosmija MekMuna, i bio nominovan za nagradu Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca. Helberg nije samo glumio u filmu, već je svirao i klavir.