Izvor:Foto: Instagram printskrin/wicked.one91

DAVIO JE I LOMIO RUKU: Partner pretukao Dunju Ilić

Izvor: Nportal

08.07.2024.

17:46

LJUBAV JE ipak bila kratkog daha.

Kako prenose domaći mediji, ona se udala i započela je zajednički život sa novim partnerom. Do zaključenja braka ipak nije došlo, što je potvrdila za Blic, već samo do promene prezimena na mrežama u nadi da se bivša devojka njenog dečka napravi ljubomornom.

BloombergAdria.com

 

Dunja je na Instagramu objavila fotografije sa novim dečkom i ponosno ga pokazala, po svemu sudeći, to joj se obilo o glavu.

Ipak izgleda da nije sve kako izgleda na Instagramu. Iako je Dunja izjavila da joj je neko konačno ''ukrao srce'' i da je srećna, za medije je izjavila da ju je novi izabranik navodno pretukao, pokušao da slomi ruku, davio je nekoliko minuta i razvalio vrata.

- Mnogo mi je loše, poslaću vam snimak kako mi je razvalio vrata u 2 ujutru. Levu ruku ne mogu da pomerim, vrat me boli, moram do bolnice da mi stave kragnu. Od stresa sam prokrvarila, haos je napravio kad se saznalo u javnosti da smo se uzeli. Anti bebi pilulu nije hteo da mi kupi, još uvek ne mogu da dođem sebi. Skočio je na mene, davio me i lomio ruku. Posle je celu kuću porazbijao, manipuliše sa mnom jer zna da sam ja na odvikavanju. Opljačkao me je, uzeo mi je pare, idem u miliciju - izjavila je za Blic Ajla Begović, nekadašnja Dunja Ilić.

Uznemirena i u ljubavi razočarana Ajla je krenula u bolnicu, a kasnije u policiju sa advokatom.

Blic